TBB’den Ahmet Özer ve Sinem Dedetaş’a görev

Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri sonucunda Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş TBB Yerel Yönetim Reform Üyesi seçildi.

Dün gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde başkan Ekrem İmamoğlu seçilirken, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da Yerel Yönetim Reform Üyesi oldu.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer haberi kişisel X hesabından duyurdu. TBB Başkanı seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da tebrik eden Özer, Sinem Dedetaş ile birlikte Yerel Yönetim Reform Üyesi olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Özer’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Belediyeler Birliği Seçimleri'nde Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Sinem Dedetaş ile Yerel Yönetim Reform Üyesi olarak seçilmekten mutluluk duydum.

Türkiye Belediyeler Birliği'ne Başkan seçilen İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyor; TBB’de eşit, katılımcı ve halkçı bir anlayış ile ülkemizin uluslararası düzeyde misyonunu ve vizyonunu geliştireceğine yürekten inanıyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel: Erken seçim kararını alabilecek güçte değilim

İstanbul Haberleri Haberleri