Tatilcilerin yeni gözdesi Kule Hotel Airport!

Kule Hotel Airport işletmecileri Caner Yılmaz ve Pınar Çırakman, Damga'ya konuştu.

Kule Hotel Airport işletmecileri Caner Yılmaz ve Pınar Çırakman, Damga'ya konuştu. Otelleri hakkında bilgiler veren ikili, müşterilerine her zaman en kaliteli hizmeti vermeyi ilke edindiklerini belirtti. Fiyatların da oldukça uygun olduğunu belirten Yılmaz, “Konaklama içerisinde 1500-2000 bandında kahvaltılı tarifelerimiz var. Dome çadırlarımızda içerisinde jakuzi olan çadırlarımız 3000-3500 lira aralığında fiyatlara sahip. Bütün yolu düşenleri otelimize bekliyoruz” dedi.

RÖPORTAJ: NEŞE MERT

İstanbul Havaalanı’nın Arnavutköy’e gelmesi ile bölgede ciddi anlamda turizm patlaması da yaşandı. Uzun yıllardır bölgede hizmet veren Kule Otel’in genç işletmecileri Caner Yılmaz ve Pınar Çırakman ile Kule Hotel Airport hakkında konuştuk. Otellerinin oldukça kaliteli olduğunu kaydeden Yılmaz, “Otelimiz Arnavutköy'de otel olarak hizmet veren, İstanbul’un en prestijli otellerinden birisidir. İstanbul’un merkezinde, tarihi konumlara, AVM’lere yakın olmasının yanı sıra doğa içerisinde ve havalimanına 10 dakika mesafede olması ile de İstanbul Havalimanı otel seçeneği olarak kolay ulaşılabilir bir yerdedir. Son derece konforlu ve hijyenik odaları ile sizleri ağırlamaktadır. Her odada klima, minibar, ücretsiz Wi-Fi ve televizyon bulunmaktadır. Ayrıca, otel odalarımız İstanbul’un harika doğa manzarasına sahiptir” diye konuştu.

Şehrin gürültüsünden uzakta
Havalimanına yakın olan otelin şehrin gürültüsünden de uzak olduğunun altını çizen Pınar Çırakman da, “Kule Otel, mükemmel bir konaklama deneyimi için birçok olanak sunmaktadır. Ücretsiz kahvaltı hizmeti, restoran, bar, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, masaj hizmetleri ve ücretsiz otopark hizmeti gibi hizmetleri sunmaktadır. İstanbul’un önemli turistik noktalarına yakın olduğu için, tatil ve iş seyahatleri için idealdir. İstanbul’un merkezinde yer almasına rağmen, otel, İstanbul’un gürültüsünden uzak, sessiz bir ortam sunmaktadır. İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Aynı zamanda İstanbul’un alışveriş, eğlence ve yeme-içme olanaklarına da yakındır. Kule Otel, İstanbul’da unutulmaz bir konaklama deneyimi için doğru seçimdir” dedi.

Glamping konaklama seçenekleri var
Otelin kamp yerlerine de sahip olduğunu anlatan Caner Yılmaz, “Kule Otel, İstanbul’da özel bir konaklama deneyimi sunmak için glamping konaklama olanaklarına da sahiptir. Glamping, lüks kamp yerleri anlamına gelir. Misafirler, doğal ortamda konaklamak için lüks ve konforlu çadır odalarda konaklayabilirler. Bu odalar, modern bir şekilde konforlu bir yaşam için özel olarak donatılmıştır. Tıpkı daire seçeneklerimizde olduğu gibi, bu odalarımızda da ücretsiz Wi-Fi, televizyon, klima, minibar ve banyo seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, glamping alanı, açık hava yüzme havuzu, barbekü alanı ve oyun alanları gibi ekstra olanaklar da sunmaktadır. Glamping konaklama, doğa ile iç içe olmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Bu nedenleİstanbul’un doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ayrıca idealdir” ifadelerini kullandı.

Sakin, huzurlu ve güvenli
“Otelimizi üç kelimeyle anlatmak gerekirse; sakin, huzurlu ve güvenli” diyen Pınar Çırakman, “Kule Otel, sakin, huzurlu ve güvenli bir ortam sunmaktadır. Odalarımız, misafirlerin rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi için tasarlanmıştır. İstanbul Boğazı’nın ve Karadenizi’nin güzelliklerine sahip bir konumdadır. Otel terasından ve odalarından İstanbul’un harika manzarasını görebilirsiniz. Güvenlik ön plandadır. 24 saat güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Otel alanı içinde ve dışında güvenliği sağlamak için pek çok üst düzey önlemler alınmıştır. Otelimiz, sakin bir lokasyonda olsa da, İstanbul’un alışveriş, eğlence ve yeme-içme lokasyonlarına son derece yakındır. Nitekim konum itibariyle İstanbul’un merkezinde yer alır. Bu da size hem huzuru hem de istediğinizde kalabalık bir metrolopü sunar” dedi.

Güzel manzaralara sahip
Kule Otel'in fotoğrafçılar için de güzel bir adres olduğnu söyleyen Caner Yılmaz da “Kule Otel, eşsiz manzaralara sahip bir otel olup, misafirlerinizle ve/veya sevdiklerinizle unutulmaz selfie fotoğraflar çekme imkanı sunmaktadır. Otel konum itibariyle odalarından ve teraslarından İstanbul’un harika manzaralarını sizlere sunmaktadır. Bu manzaralar eşliğinde unutulmaz fotoğraflar çekebilir, sosyal medyada paylaşabilirsiniz Ayrıca, Kule Otel alanı içerisinde pek çok farklı iç – dış mekan çeşitli fotoğraf çekme alanları da bulunmaktadır. Örneğin; dış alanlarda doğa ile içe içe fotoğraflar çekebilirsiniz. Güneşin konumuna göre odalarınızdan da eşsiz selfieler, panaromik manzara fotoğrafları çekmeniz mümkündür. Özel olarak tasarlanmış ve aydınlatılmış fotoğraf çekme alanları bulabilirsiniz. Dilerseniz profesyonel fotoğrafçı da tercih edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Hijyen her zaman önceliğimiz
Otel yönetimi olarak hijyen ve temizliği öncelikleri haline getirdiklerini de vurgulayan ikili, “Rahat, konforlu ve hijyenik odalar sunulmaktadır. Modern ve rahatlık ön plandadır. Her odada temel ihtiyaçlar bulundurulur. Hijyen konusunda son derece özenli bir yaklaşım sergilenmektedir. Odalar, check-out sonrası hijyenik bir şekilde temizlenir ve temizlik malzemeleri, odalarda kalınan süre boyunca değiştirilir. Ayrıca, otel, misafirlerin hijyen kurallarına uyması için gerekli olan malzemeleri sunmaktadır. Kule Otel, rahat, konforlu ve hijyenik bir konaklama deneyimi için doğru seçimdir. Özellikle otel odaları ve glamping konaklamalarının modern konforları ve hijyen kurallarına uyması ile misafirler rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamaktadırlar” dedi.

Ulaşım anlamında zengin seçenekleri var
Havalimanına yakın olan otelin ulaşım anlamında da zengin seçenekler barındırdığını anlatan Caner Yılmaz, “Kule Otel, İstanbul havalimanı etrafındaki oteller arasında en iyi seçeneklerden birisidir. Sadece 10 dakikalık bir mesafe vardır. Bu, İstanbul’a gelen veya İstanbul’dan ayrılacak olan misafirler için büyük bir avantaj sağlar. İstanbulun trafiği ile zaman kaybedilmez ve stres yaşamazsınız. Ayrıca İstanbul’un içerisinde kolay bir şekilde seyahat etmenizi sağlayan toplu ulaşım noktalarına da yakındır. Bu sayede tatil süreniz boyunca eğer keşfetmek, gezmek ya da bir noktaya gitmek durumunda kalırsınanız; metro, otobüs, vapur gibi toplu ulaşım araçlarını tercih ederek kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu toplu ulaşım araçları aynı zamanda İstanbul’un önemli turistik ve ticari merkezlerine kolayca ulaşmanızı sağlar” diye konuştu.

İstanbul'u keşfedin
Otelin İstanbul'un önemli noktalarına olan yakınlığına dikkat çeken Pınar Çırakman da, “Kule Arnavutköy otel İstanbul’u doya doya keşfetmek ve yaşamak için ideal bir konumdadır. Arnavutköy ve çevresinde birçok tarihi yer, gezilecek yer ve alışveriş merkezlerine yakındır. Özellikle Arnavutköy Kalesi ve Arnavutköy Camii gibi tarihi yapılar, gezilecek yerler arasındadır. Ayrıca İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini keşfetmek için tekne turları düzenlenir. Yine bu bölgede İstanbul’un önemli alışveriş merkezleri yer almaktadır. Örneğin, Akmerkez, Mall of Istanbul gibi alışveriş merkezleri bunlar arasındadır. Bu alışveriş merkezlerinde ünlü markaların ürünlerini bulabilir, farklı yeme-içme olanaklarından da faydalanabilirsiniz” dedi.

4 mevsimde de güzel
Otelin 4 mevsim için de güzel bir konaklama seçeneği verdiğini aktaran Caner Yılmaz, “Kule Otel, Arnavutköy otel olarak İstanbul’da hangi mevsim olursa olsun, 4 mevsim boyunca güzel bir tatil yapma imkanı sunmaktadır. İstanbul, yaz aylarında güneşli ve sıcak, kış aylarında ise soğuk ve yağmurlu olabilir. Ancak, Kule Otel, misafirlerine her mevsimde rahat ve keyifli bir tatil deneyimi sunmak için çeşitli olanaklar sunmaktadır. Yaz aylarında, otel, açık yüzme havuzu, teras alanı ve barbekü alanı gibi olanaklar sunmaktadır. Kış aylarında ise otel, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi ve masaj hizmetleri gibi olanaklar sunmaktadır. Ayrıca odalarda kalorifer sistemi ve klima ile misafirlerin rahat ve sıcak bir ortamda konaklamasını sağlanmaktadır. Otelimiz İstanbul’un güzelliklerini keşfetmek için her mevsim uygun bir konumdadır. Her mevsim için çeşitli olanaklar sunmaktadır ve misafirler, mevsime göre kendilerine uygun aktiviteler yapabilirler” şeklinde konuştu.

Unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor
Rezervasyon konusunda da bilgi veren ikili şu açıklamayı yaptı; “Arnavutköy otel olarak Kule Otel’de konaklamak isteyenler için kolay ve hızlı rezervasyon imkanı sunulmaktadır. Telefon numaralarından kolayca rezervasyon yaptırabilir ve oda kiralayabilirsiniz. Dilerseniz daire, dilerseniz de glamping alanında bir oda için rezervasyon tercihi yapmanız mümkündür. Web sitemizde sizlere sunduğumuz oda seçeneklerini görebilir, uygun fiyat avantajlarından faydalanarak odanızı ayırtabilirsiniz. Birçok farklı ödeme seçeneğini sizlere sunmaktayız. Hemen şimdi rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kule Otel, misafirlerine 7/24 kesintisiz bir şekilde konaklama hizmet vermeye devam etmektedir ve günün her saatinde rezervasyon, oda kiralama taleplerini almaktadır. Rezervasyon talebiniz için iletişime geçtiğinizde sizlere sunabileceğiniz uygun fiyat tekliflerini de öğrenebilirsiniz ve onay vermeniz durumunda da rezervasyonlarını hemen gerçekleştirelecektir. Misafirlerinin konaklaması için en uygun olanaklar sunulmaktadır ve her zaman müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Konaklama, yeme-içme, eğlence, toplantı ve etkinlik alanları gibi hizmetleri ile Kule Otel, İstanbul’da unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır. Merak ettiğiniz daha fazla bilgi için iletişime geçmeniz yeterlidir. Ayrıca çeşitli etkinlik, organizasyon talepleriniz için de yine hizmet telefon numaralarımızdan iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Müşteri memnuniyeti açısından taleplerinizi her daim olumlu bir şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz. Misafirlerine verdiği hizmetler ve konaklamaları sırasında sunduğu yeme-içme hizmetleri, konaklama olanakları, eşyaları, oda temizliği ve çalışanların hizmet kalitesi gibi konulara bağlı olarak Kule Otel, her zaman olumlu yorumlar ve geri dönüşler almaktadır. Ayrıca İstanbul havalimanı otel seçeneği olarak çok yakın olduğu için de övgü almaktadır.”

Pandemi döneminde kuruldu
Otelin pandemi döneminde inşa edildiğini de anlatan Caner Yılmaz, “ Kule Oteli de biz 3-4 yıl önce geldik buraya 4 yıl oldu bu seneyle birlikte. Hava limanının ilk gelmesiyle birlikte havalimanının açılmasıyla birlikte ilk başta Arnavutköy merkezde CNR oteli kurduk. Sonra daha güzel bir doğa oteli yapmayı planlıyorduk. Pandemi döneminde de burayı bulduk. Pandemi döneminde buranın inşaatına başladık. Bir yıl inşaat süresi boyunca devam ettik tabi pandemi şartlarında işlerimiz devam edemedi ama biz yatırıma devam ettik. Ortağımız Pınar Özdemir. Otelin işletmeciliği şirket olarak devam ediyor. CNR grup teknoloji, turizm ve PNR grup sağlık, turizm limited şirketi iki şirketten oluşuyor. Turizm otelcilik ile devam ediyoruz. Restorancılık da var” dedi.


Bu otelde yok yok
20 odalı otelde seçeneklerin çok olduğunu vurgulayaan Yılmaz, “20 odadan oluşuyor. Tek katlı betonarmeler var. Ve dome çadırlarımız var camping çadırları dediğimiz çadırlarımız var. Konaklama şeklinde yine bu. Restoranımız var ayrı. Otelden ayrı. Et, balık, meze çeşitlerimiz var. Harika bir şekilde. Yine düğün organizasyonları ve hafta sonları canlı müzik var” dedi.

Restoranı çok kıymetli
Otelin restoranından da bahseden Yılmaz, “Şimdi restoranımız açık hava restoranımız ve sahnemiz bizim açık alanın içinde. Açık alanı güzel bir şekilde yaptık. Kışın bungalov alanında sahnesini yapacağız. Yeni yeni bölge geliştiği için yeni yeni biz de devam ediyoruz tabi restorasyonlara. Şimdi yapmaktansa görüp de yapmak daha mantıklı bu bölge için. Önümüzü göre göre gitmemiz gerekiyor. Çünkü bölgede şu an ikametgahlar çok olmadığı için sadece aktarmalı uçuşlarda turist geldiği için çok da böyle restoranı ahım şahım yapmadık. Ama bu dönemden sonra restoranımızı daha farklı daha elit bir restorana doğru götürüyoruz. Sahne konumunda da aynı keza o şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Fiyatlarımız uygun
Otel fiyatlarının uygun olduğunu kaydeden Caner Yılmaz, “Konaklama içerisinde 1500-2000 bandında ilerliyor kahvaltılı. Dome çadırlarımızda içerisinde jakuzi olan çadırlarımız 3000-3500 kahvaltılı bir şekilde. Bir de paket şeklinde sattığımız odalarımız var bizim. Restoran, öğle yemeği, akşam yemeği kahvaltı şeklinde sattığımız, alkollü içecekler de işin içine girmiyor tabi ki burada alkolsüz şekilde. Yani bunlar da 3000-3500 civarında 2 kişi bandında devam ediyor” dedi.

Sibel Yıldırım’a emanet
Otelin eğlence ve müzik bölümünü son günlerin beğenilen sanatçılarından Sibel Yıldırım’a emanet ettiklerini kaydeden Caner Yılmaz, “Sibel hanımla anlaşmamızı yeni yaptık. Sibel hanımla da bir gruplaşmaya gidiyoruz şimdi. Bölge yeni gelişecek. Bölgede ilk burayı Bahçeşehir gölet tarzına getirebilmemiz için burada böyle bir Sibel hanıma biz teklif yaptık. Sahneler bölümünde dedik size ait sahnelerden siz sorumlusunuz ve burada böyle bir çalışma yapalım. İnanıyorum ki gerek Sibel Yıldırım hayranları ve diğer otel müşterilerimiz bu durumdan dolayı büyük keyif alacaklardır.’ Diye konuştu.



Burada yatırıma ihtiyaç var
Kule Hotel Airport ortaklarından Pınar Çırakman ise otelin bulunduğu bölgeye ilişkin değerlendirmeler de bulunarak şöyle konuştu; “Bu bölge yatırıma açık bir bölge. Daha fazla restoranların açılması, bölgenin tanıtılması... Biz buraya öncülük yaptık. Bizim gibi herkes buraya gelsin yer yapsın. İşler İstanbul içine buradan turistler gidiyor. İstanbul içine gittikleri için çok büyük bir şikayetler var. Taksiciler insanları kandırıyor. Bölgemize getirmiyorlar. Bölgemize getirmeyip İstanbul içine götürüyorlar. Bu konuda bizim gibi birkaç kişi daha gelip yatırımlarına devam ederse bunun önüne geçeriz. Çünkü bir reklamı biz yapıyoruz ama bizim gibi esnaf arkadaşlarımız bu bölgeyi tercih ederse onlar da reklam yapmaya devam edecekler ve bölgeyi tanıtmış olacağız sosyal medya üzerinden. Bazı ağlar üzerinden de yemek sepeti gibi. Bölgemizde her şeye ihtiyaç var. Bölge aç bir bölge. Yatırımlar yapılırsa devam edilirse çok güzel işler olur. Ve buradaki turistleri kandıran kişiler kötü niyetliler bizim de işimizi baltalıyorlar. Turistler sanıyor ki otel işletmecileri taksicilerle iş birliği yapıyor. Taksiciler tanıdığımız oteller var diyip İstanbul içine götürüyorlar. Oteller çoğaldığı için önceden takip edebiliyorduk. Benim tek amacım buydu. Turistlerle olan yanlış anlaşılmaları silmek. Kalite. Fakat iş bilmeyen parası olan herkes binasını otele çevirdi. Otelciliğin de anlamı kalmadı.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri