Taksim, Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı otobüsü (SG-1, SG-2) kaç lira, zam geldi mi, fiyat listesi Temmuz 2024?

İBB'nin son zammının ardından SG-1 ve SG-2 hat no'lu Kadıköy ve Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı otobüslerinin bilet fiyatları kaç TL oldu? İşte yanıtı...

İBB UKOME’nin geçtiğimiz gün düzenlenen toplantısında alınan kararlarla İstanbul’da birçok ulaşım aracına zam geldi. Fiyat artışından etkilenen ulaşım hatlarından biri de Taksim ve Kadıköy’den kalkarak Kurtköy’de bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden otobüs hattı oldu. SG-1 ve SG-2 hat no’lu otobüslerin bilet fiyatları İstanbul’da yapılan ulaşım zammı ile arttı. İşte Sabiha Gökçen - Kadıköy ve Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs hatlarının güncel fiyatları…

Yüzde 73 zam geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı UKOME’nin aldığı ve 29 Temmuz 2024 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak kararla İstanbul’da ulaşım araçlarına zam geldi. Zam gören kalemlerden biri olan Kadıköy ve Taksim’den kalkıp Sabiha Gökçen Havalimanı’na giden otobüslerin de bilet fiyatlarında artışa gidildi.

Kadıköy - Sabiha Gökçen SG-1 otobüs hattı bilet fiyatı temmuz 2024

Temmuz 2024 itibarıyla SG-1 hat no’lu Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs hattına yüzde 42,90 oranında zam yapıldı. Zamlı bilet fiyatı ise 90,97 TL’den 130 TL’ye yükseldi.

Temmuz 2024 SG-2 Taksim - Sabiha Gökçen zamlı fiyatları

Öte yandan SG-2 hat no’lu Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs hattında ise zam oranı yüzde 73,09 oldu. Buna göre SG-2 no’lu otobüs hattının bilet fiyatı 121,32 TL’den 210 TL’ye çıktı.

Ayrıca kurumdan yapılan açıklamada söz konusu hatlarda indirimli tarife ve aktarmanın uygulanmayacağı belirtilirken, sınırlı kullanım bilet miktarı ise 6 limitten 11 limite çıkarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Avcılar'da at arabasıyla inşaat malzemelerini çaldılar
Sokak hayvanları kanun teklifine Kadıköy'de eylem düzenlendi!
BEDAŞ açıkladı: 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü İstanbul'un kaç ilçesi elektriksiz kalacak?

İstanbul Haberleri Haberleri