Taksim için sanat vakti

İBB Kültür AŞ, “Açık Stüdyo Günleri” ile 12-25 Ağustos tarihlerinde sanatseverleri Taksim Sanat’ta canlı performanslarla buluşturacak.

MÜGE CESUR- İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ, kamusal sergi alanı Taksim Sanat’ta öncü projelere imza atmaya devam ediyor. Genç sanatçıların canlı performanslarını sanatseverlerle buluşturacak Açık Stüdyo Günleri, hem sanatçılara yeteneklerini gözler önüne serme fırsatı sunacak hem de İstanbulluları farklı disiplinlerde sanat yolculuğuyla buluşturacak. 12-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek “Açık Stüdyo Günleri” ile sanat alanında öğrenim gören yetenekli öğrenciler, profesyonel sanat hayatlarına ilk adımlarını atarken ziyaretçilere de ilham kaynağı olacak.

Atölye deneyimi olacak

Ziyaretçiler, sanatçıların canlı performanslarını izleyerek sanat üretiminin arka planına tanıklık etme fırsatı bulurken, atölye çalışmalarına da katılabilecekler. Açık Stüdyo Günleri kapsamında, sanatçıların resim ve kumaş baskı alanlarında gerçekleştireceği atölye programlarına katılmak isteyen sanatseverler kultur.istanbul adresinden ve kultur_istanbul instagram hesabından etkinliklere dair detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Enstitü İstanbul İSMEK’in katkı sağladığı bu atölye çalışmaları, sanatseverlerin aktif katılımını sağlayarak, onları sanatın yaratıcı sürecine daha da yaklaştıracak.

Eserler Artweeks’te sergilenecek

Açık Stüdyo Günleri kapsamında üretilen eserler, Contemporary Istanbul ve Artweeks gibi prestijli sanat etkinliklerinde sergilenecek. Bu, genç sanatçılar için uluslararası platformlarda tanınma fırsatı sunarken, İstanbul’un sanat sahnesine de önemli bir katkı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İhbar üzerine harekete geçildi: Avcılar'da kaçak ahır ve barakalarda ikinci yıkım
78 ilde ruhsatsız silah ve silah kaçakçılığı operasyonu: Bin 847 şüpheli yakalandı
İstanbul'da psikolojik sorunları olan genç park halindeki araçlara zarar verdi, devreye babası girdi

İstanbul Haberleri Haberleri