Taksici Türk yolcuları aracına almadı, durumu gören başka bir taksici yaşanan olaya tepki gösterdi!

İstanbul'da kangren olan taksici sorununa bir yenisi daha eklendi. Bir taksici Türk yolcuları aracına almak istemeyince durumu gören başka bir taksici, meslektaşına ateş püskürdü.

İstanbul'da bazı taksicilerin yolcu seçmesi ve mesafeyi bahane ederek yolcu kabul etmemesi hala çözüme ulaşamazken bugün yaşanan bir olayla taksiciler arasında gerginlik yaşandı.

2 kadın İstanbul'da taksiye binmek istedi. Fakat taksici, yolcuları Türk olduğu için kabul etmedi. Yaşanan o anlarda yoldan geçen başka bir taksici, kadınların araca alınmadığını görünce meslektaşına adeta ateş püskürdü.

Turist bekleyen taksiciye tepki gösterdi!

Taksi şoförü, aracına 2 kadını Türk vatandaşı olduğu için almayınca, diğer taksici yaşanan olaya sessiz kalmayarak meslektaşına tepki gösterdi. Yaşanan o anlarda taksici, "Turist beklediğin için almıyorsun değil mi?" diyerek meslektaşıyla sözlü tartışmaya girdi.

Tartışmada aracına kadın yolcuları almayan taksici, turist beklemediğini iddia etse de müşteri seçmesine bir yanıt veremedi. O anlarda taksiciler arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, kadın yolcular ise diğer taksiye binerek istedikleri yere gitti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

A Milli Futbol takımının Avusturya maçındaki ilk 11'leri belli oldu!
Türkiye - Avusturya maçı Arnavutköy'de, dev ekranlar kurularak yayınlanacak
'4. On5Sıfır7 Film Haftası' 9 Temmuz'da sinemaseverlerle buluşacak

İstanbul Haberleri Haberleri