Tahliye edilen Nihal Candan'ın paylaşımı ele verdi: Bahar Candan cezaevinde değilmiş

Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre Bahar Candan, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından geçen yıl 16 Kasım'da sevk edildikleri adliyede tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gündemdeki yerini koruyor.

Nihal Candan tahliye edilmişti

Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konulan kardeşlerden Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başlamış ve sonucunda da 37 kiloya kadar düşmüştü. 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan geçtiğimiz ayda tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

Bahar Candan kendini yaraladı

Öte yandan cezaevinde bulunan Bahar Candan'ın da kendini yaralayarak zarar verdiği ve Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındığı bildirilmişti. Ardından cezaevine götürülüp götürülmediği belirsizliğini korurken ablası Nihal Candan sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Cezaevinde değil

Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ziyaret ettiğini duyurdu. Bu paylaşımla Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı kesinleşmiş oldu.

Candan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bursa'da şoke eden dolandırıcılık yöntemi: Marketten alışveriş yaptı, ödeme yapmadan kaçtı
Düğün konvoyu yolu trafiğe kapattı, yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu
Bayram tatilinde Şile plajlarında yoğunluk

İstanbul Haberleri Haberleri