Sultangazi'de tehlikeli anlar: Araçlara aldırış etmedi, yolun ortasında yürüyerek ölüme davetiye çıkardı

Sultangazi'de bir kadın elindeki telefonla yolun ortasında yürüyerek olası faciaya davetiye çıkardı. Uyarıları umursamayan kadın bir süre yolun ortasından gitti, trafikte zorlu dakikalar yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde bir kadının elindeki bavulla TEM Otoyolu'nun ortasında uzun süre yürümesinin ardından bu kez de Sultangazi'de bir kadının trafiğin işlek olduğu yolun ortasında yürüdüğü görüldü.

Olay İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana geldi. Elinde telefonla ilgilenen bir kadın, trafiğin yoğun olduğu yolda adeta canını tehlikeye atarak yürümeye başladı.

Araçlara aldırış etmedi, adeta ölüme meydan okudu

Yanından geçen araçlara aldırış etmeyen ve hem kendi hayatını hem de diğer araç sürücülerin hayatını tehlikeye atan kadın bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Adeta ölüme meydan okuyan kadın, trafiğin de yavaşlamasına neden oldu. Sürücüler kadının yolun ortasından yürümesi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken kadının yaptığına da anlam veremedi.

SÜRÜCÜLER KORNA ÇALARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Yolun ortasında uzun süre ilerleyen kadını bazı araç sürücüleri korna çalarak uyarsa da aldırış etmedi ve telefonuna bakarak yol ortasında ilerlemeye devam etti.

Öte yandan cep telefonuyla olayı görüntüleyen otomobil sürücüsü de kadına tepki göstermeden edemedi. Sürücü "Abla kenara çıksana" diyerek kadına seslendi ancak o telefonuna bakmaya devam ederken trafiğin kitlenmesine yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da ilginç anlar: Bir kişi atla trafiğe çıktı
İzmir'de çöplükte çıkan yangın, ormana sıçradı: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Otomobilin kaputuna gizlenmiş 500 gram skunk ele geçirildi

İstanbul Haberleri Haberleri