Sultangazi’de ‘İpek Gibi Saçlara Petek Gibi Örgüler’ etkinliği gerçekleştirildi

Sultangazi Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında "İpek Gibi Saçlara Petek Gibi Örgüler" atölye etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun'un eşi Tuba Dursun da katıldı.

Sultangazi Belediyesi, anne ve kızlarının keyifli zaman geçirebilecekleri İpek Gibi Saçlara Petek Gibi Örgüler Atölye etkinliğini gerçekleştirdi. 7-9 yaş aralığındaki çocukların ve annelerinin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan Sultangazi Belediye Başkanı'nın eşi Tuba Dursun ve anneler çocukların saçlarını ördü.

'KOMŞULARIMIZIN KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİĞİ ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYORUZ'

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Komşularımızı yaz döneminde birbirinden renkli atölyelerimizle buluşturduk. Günlük yaşamın stresine kısa bir mola veren atölye çalışmalarına bu kez İpek Gibi Saçlara Petek Gibi Örgüler etkinliğiyle devam ettik. Anne-kızların birbiriyle zaman geçirdiği, kıymetli eşim Tuba Hanım'ın da katıldığı renkli bir etkinlik oldu. Komşularımızın keyifli vakit geçirdiği etkinliklerimize farklı farklı konularla devam ediyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

James Webb Uzay Teleskobu, altı 'başıboş gezegen' keşfetti: Dünya'ya 960 ışık yılı uzaklıkta
Eski Iğdır Milletvekili Artantaş için Meclis'te tören
Topkapı Matbaacılar Sitesi yoğun yağıştan etkilendi, araçlar yolda ilerlemekte zorlandı

İstanbul Haberleri Haberleri