Sultangazi Belediyesi’nden okullara bakım desteği

Sultangazi Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan ilçedeki okulların fiziki kalitesini artırmak amacıyla öğrencilerin kullandığı ortak alanların bakımını gerçekleştirdi.

Oyun alanlarının bakım ve tamirinin yanı sıra, çocukların zaman geçirmesi için oyun çizgileri yapıldı. Çocukların sporla iç içe olması için voleybol ve basketbol alanlarının bakımı gerçekleştirildi. Oyun fileleri yenilenirken, saha- zemin boyandı. Banklar tamir edilirken, yeşil alanlara toprak ve bitki dikimi yapıldı. Ortak alanlar tazyikli suyla yıkanarak daha hijyen hala getirildi.

OKULLARA 42 TON BOYA DESTEĞİ

Okulların fiziki kalitesini artırmak için boya desteğinde bulunuldu. Badana çalışmalarında kullanılması için toplamda 42 bin kilogram boya verildi.

'HER ŞEY YAVRULARIMIZ İÇİN'

Belediye olarak her fırsatta önceliği eğitime verdiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; "Gençlerimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması için okullarımızdaki çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İlçemize yeni eğitim yuvaları kazandırırken mevcut okullarımızın da kalitesini artırmayı sürdürüyoruz. Okulların açılmasına bir hafta kala çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle çocuklarımızın keyifle vakit geçirdiği okul bahçesi ve oyun gruplarının bakım ve tamirini yapıyor, okul çevresinde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Gençlerimiz yeter ki okusun, yeter ki okullarına severek gelsin" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakırköy Belediye Meclisi’nde gerginlik: 'Tam 45 dakika beklettiler'
UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev
Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario İstanbul'a geldi

İstanbul Haberleri Haberleri