Sultanbeyli'de silahlı saldırıda ölen baba ve kızı toprağa verildi

İstanbul Sultanbeyli'de, rakip market sahibinin düşük fiyatla ürün satması nedeniyle silahlı saldırısına uğrayan, Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba hayatını kaybetti. Baba ve kızı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olay, akşam saatlerinde Hasanpaşa Mahallesi, Gürbüz Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, market işleten Engin B., aynı caddede başka bir marketi işleten Aytaç Ağbaba'nın düşük fiyata ürün sattığını öne sürerek tartışmaya başladı. Tartışma üzerine Engin B. yanında bulunan silahla Aytaç Ağbaba'ya ateş etti. Bu sırada Aytaç Ağbaba ve yanındaki kızı Berivan Ağbaba ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücuduna 7 kurşun isabet eden Aytaç Ağbaba'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan kızı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Berivan Ağbaba hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BERİVAN AĞBABA'NIN TABUTUNA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren Engin B. kısa sürede yakalandı. Hayatını kaybeden Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, Ağbaba ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Baba ve kızı, cenaze namazının ardından Sultanbeyli Osmangazi mezarlığında toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri