Sultanbeyli'de kadınların tekmeli yumruklu kavga etti

Sultanbeyli'de iki kadın arasındaki yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen taraflarda yaşanan tekmeli yumruklu kavgaya dahil oldu.

Sultanbeyli'de iki kadın arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadınların yakınlarının da dahil olduğu kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde bulunan bir AVM" nin önünde önceki gün yaşandı. İddiaya göre, iki kadın arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki kadın, birbirine yumruk ve tekmeler ile saldırdı. Kavga sırasında yere düşen kadına diğer kadın saldırmaya devam etti. Çevredeki vatandaşların müdahalesi ile güçlükle ayrılan iki kadının kavgasına olay yerine gelen yakınları da dahil oldu. Birbirlerine çanta, tekme ve yumrukla saldıran taraflar, uzun süre cadde üzerinde kavga etti. Yaşanan kavgayı çevrede bulunan bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

YERE DÜŞÜRDÜĞÜ KADINI DARNETMEYE DEVAM ETTİ

Görüntülerde, iki kadının önce el çantası ile kavga ettiği, kısa süre sonra birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdığı görülüyor. Öte yandan kavga sırasında yere düşen kadına, diğer kadının saldırmaya devam ettiği, yerde saçlarını çektiği ve yüzüne vurduğu anlar da görüntülerde yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Karar yürürlükte: Kurban Bayram tatilinde hangi köprü, otoyollar ücretsiz?
Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belli oldu

İstanbul Haberleri Haberleri