SOLOTÜRK ekibi sevenleriyle buluştu!

SOLOTÜRK ekibi, Bakırköy Havacılık Müzesi'nde düzenlenen etkinlikle sevenleriyle buluştu. Etkinlik sonrası SOLOTÜRK ekibi, konuklarla fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı SOLOTÜRK ekibi, Bakırköy Havacılık Müzesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte sevenleriyle bir araya geldi. Etkinlikte, gökyüzünün çelik kanatları SOLOTÜRK ekibi, söyleşinin ardından sevenlerine imza vererek fotoğraf çekildi.

İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlaması yapıldı. Cuma günü başlayan etkinlikte Çocuk Oyun Etkinlikleri, Yüz Boyama, Ahşap Oyuncak Atölyesi Canlı Müzik Dinletileri, F-16 ve F-5 uçak kokpitlerinin halka açılması, DJ performansı yapıldı. Bugün saat 16.00'da ise SOLOTÜRK gösteri ekibi söyleşi ve imza töreni düzenledi. SOLOTÜRK komutanı Pilot Binbaşı Murat Bakıcı ve Hava Pilot Binbaşı Yasin Dikkule vatandaşların sorularını cevapladı ve deneyimlerini aktardı. Pilotların imzalı afişlerini almak ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar nedeniyle müze önünde uzun kuyruklar meydana geldi.

'GÖKYÜZÜNDE ONLAR OLDUĞU SÜRECE GÜVENDE HİSSEDİYORUZ'

Etkinliğe katılan Nazif Seyrek, “SOLOTÜRK için geldim, imza için geldim. Geçen de boğazda izledim, gerçekten gururlandım. Genelde tüm uçuşlarına gidiyorum. Gökyüzünde onlar olduğu sürece kendimizi güvende hissediyoruz" dedi.

'BÜTÜN DÜNYAYA BAYRAĞIMIZI SELAMLATAN İNSANLAR'

Ziyaretçi Emir Kaplanoğlu, “SOLOTÜRK pilotlarından imza almak için geldik. Bizim için gerçekten önemli insanlar. Türk milletinin gururu, bütün dünyaya bayrağımızı selamlatan insanlardan imza almak da bizim için şereftir. Böyle bir üniformayı taşımak gerçekten gurur. Buradaki birçok insan, üniformalarını ve tişörtlerini taşımak için can atıyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı İşçimen'e tekme tokat saldırı: Soruşturma başlatıldı
İzmir'de dehşet! Gasp, soygun, cinayet: 2 ölü, 1 yaralı
Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil park halindeki TIR’a çarptı: Hayatını kaybetti

İstanbul Haberleri Haberleri