Sokakta yüksek sesli müzik kavgası acı sonla bitti: 1 kişi hayatını kaybetti

Şişli'deki sokakta yüksek sesle müzik dinleyen bir gruba mahalle sakini uyarınca tartışma çıktı. Yaşanan tartışma silahlı saldırıya dönüştü ve 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Şişli'de sokakta müzik dinleyen grup ile sesten rahatsız olan mahalle sakini arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Olay, dün saat 04.00 sıralarında Kuştepe Mahallesi, Müjde Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yüksek sesle müzik dinleyerek eğlenen grup ile mahalle sakini İsmet Sezişli arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken, İsmet Sezişli pompalı tüfekle, Enis C. ise tabanca ile vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Enis C. kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, İsmet Sezişli ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmet Sezişli, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karın ve bacağından yaralanan Enis C.'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tahliyesi olay yaratan Dilan Polat'ın hayatı sinema perdesine uyarlanacak!

İstanbul Haberleri Haberleri