Şişli Belediye Başkanı Şahan SODEM başkanı oldu

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanı oldu.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanlığı'na seçildiğini duyurdu.

CHP lideri Özgür Özel'e, partinin genel sekreteri Selin Sayek Böke'ye ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Gökhan Zeybek'e teşekkürlerini ileten Şahan, "Beni bu göreve layık gören derneğimizin yönetim kurulu üyesi olan tüm başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Halkın refahını amaçlayan projeleri tüm projeleri belediyelerde hayata geçireceklerinin mesajını veren Şahan X hesabı üzerinden şunları yazdı:

Yönetim Kurulumuzun bugün (5 Haziran) yaptığı seçimle Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Başkanı oldum. Bu görevde birlikte çalışma konusunda beni teşvik eden Genel Başkanımız Sayın

Özgür Özel'e Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke'ye ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Zeybek' ’e teşekkür ederim. Beni bu göreve layık gören derneğimizin yönetim kurulu üyesi olan tüm başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.

Önümüzdeki süreçte SODEM, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde partimizi iktidar yapacak olan birbiriyle uyumlu bir sosyal demokrat belediyecilik hikayesi inşa edilmesinde Genel Merkezimize destek olacak. İktidar yolculuğumuzda tüm belediye başkanlarımızla ortak akılda buluşacak, sosyal demokrasinin gerektirdiği biçimde halkın refahını amaçlayan projeleri tüm belediyelerimizde hayata geçireceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Evinin karşısında çıkan yangına müdahale ederken kalp krizi geçirdi, hayatını kaybetti
1 ay önce işe girmişti: 17 yaşındaki motosikletli kurye trafik kazası kurbanı
İstanbul’da yılan paniği!

İstanbul Haberleri Haberleri