Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan 'sözünü tuttu': Her gün 1500 öğrenciye gıda desteği

Şişli Belediyesi, her gün 1500 ilkokul öğrencisine ulaştırılmak üzere ‘Bir Öğün Bizden Gıda Destek Paketi’ projesini hayata geçirdi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencilere ücretsiz gıda desteği sağladığı "Bir Öğün Bizden" kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

Seçim döneminde Şişlilere verdiği sözü tuttuğunu belirten Şahan, kentin çocuklarını her koşulda eşitlemenin asli görevleri olduğunun altını çizdi. Bu kapsamda "Bir Öğün Bizden" kampanyasını hayata geçiren Şahan, ücretsiz okul gıda paketlerinin 1500'e yakın çocuğa ulaştırıldığını söyledi.

Buna göre “Bir Öğün Bizden” projesiyle ilçede pilot olarak belirlenen üç ilkokulu kapsayacak şekilde, günlük 1500 öğrenciye bir öğünlük ücretsiz gıda desteği sağlanacak. Projenin ilk günkü uygulamasında Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın hazırlanmasına katkı sağladığı gıda paketleri, pilot olarak belirlenen Mahmut Şevket Paşa, İzzet Paşa ve Kuştepe Mahallelerinde toplam 9 farklı noktada dağıtıldı.

"Okul yemeği temel haktır" diyerek "Bir öğün bizden" projesinin başlatıldığını duyuran Şahan şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Şişli yurtttaşlarım seçim döneminde sizlere bir söz vermiş ve "Şişli'de hiçbir çocuk okula aç gitmeyecek" demiştim. Sosyal demokrat belediyeler olarak bu kentin çocuklarını her koşulda eşitlemek asli görevimizdir. "Okul yemeği temel haktır" diyerek "Bir öğün bizden" projemizi başlattığımızı buradan duyurmak isterim. Ücretsiz okul gıda paketlerimizi 1500'e yakın çocuğumuza bugün (23 Eylül Pazartesi) itibariyle ulaştırmaya başladık. Bu kentte yaşayan hiçbir çocuğumuz okul sıralarında yalnız kalmayacak. Okul yolunda Şişli hep yanlarında olacak!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

26 Eylül 2024 BEDAŞ ve AYEDAŞ açıkladı: İstanbul'un çok sayıdaki ilçesinde saatler süren elektrik kesintileri olacak
Çağlayan'da metrobüs arıza yaptı, yolcular çareyi yürümekte buldu
Esenyurt'ta ilginç olay: Park halindeki aracın camını kırıp kaçtı

İstanbul Haberleri Haberleri