Şirinevler’de zabıtalar SMA kutularına el koydu, ortalık karıştı! Başkan Bahadır olaya müdahale etti

Şirinevler üst geçitte bulunan SMA kutularına zabıtaların el koyması üzerine aileler büyük tepki gösterdi. Başkan Bahadır’ın da olay yerine gelerek yaşananlara müdahale ettiği görüldü.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bulunan Şirinevler üst geçitte yer alan SMA kutuları zabıta ekipleri tarafından toplantı. SMA’lı çocuğu bulunan bir aile yaşananlara tepki gösterirken Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olaya müdahale ederek aileyi sakinleştirdi.

Olay, dün Şirinevler’de bulunan Metrobüs üst geçidinde meydana geldi. SMA’lı çocuklar için kurulan yardım kutuları zabıta ekipleri tarafından toplandı. Valilik izinli olarak para topladıklarını dile getiren bir SMA’lı çocuğun ailesi ise yaşananlara tepki gösterdi. Bağış standını tekmeleyen şahıs ve beraberindekiler zabıta ekiplerine küfür ve hakaretlerle tepki verdi.

Başkan Bahadır olay yerine geldi!

Para kutusu toplanan adamın bir türlü sakinleşmemesi üzerine olay yerine Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır geldi.

Aynı vakitlerde esnaf ziyareti nedeniyle Şirinevler’de olduğu tahmin edilen Bahadır yaşanan olay üzerine üst geçide giderek olaylara müdahale etti. Babayı sakinleştirmeye çalışarak olay yerinden uzaklaştıran Bahadır’ın şahsı polis ekiplerine teslim ettiği anlar kameralara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri