Silivri’de toplu sünnet şöleni!

Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne 200 çocuk katıldı. Başkan Bora Balcıoğlu'nun da hazır bulunduğu etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Silivri Belediyesi, dün akşam 200 çocuğun katılımı ile Sünnet Şöleni düzenledi. Çocukların ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da hazır bulundu.

Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayat geçirilen Sünnet Şöleni, Palmiye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Sünnet kıyafetleri ile etkinliğe katılan minikler erkekliğe ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşarken, 200 çocuğun ailesi de onların mutluluklarına ortak oldu.

Toplu Sünnet Şöleni’ne Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun yanı sıra; siyasi parti temsilcileri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sağlık kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları da katılım gösterdi.

Sünnet Şöleni’nin gerçekleşmesine emeğe geçenlere plaket takdim edilen törende konuşan Başkan Balcıoğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bugün, geleceğimizin teminatı olan 200 çocuğumuzun sünnet merasimini kutlamak için bir aradayız. Bu özel gün, hem çocuklarımız hem de aileleri için unutulmaz anılarla dolu olacak. Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan sünnet geleneğini yaşatmak ve bu güzel geleneği sürdürmek bizim için büyük bir onurdur. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı görmek, bizler için en büyük mutluluk ve en büyük gururdur. Bakın, şu anda benim evlatlarım, benim çocuklarım gibi görüyorum bütün evlatlarınızı. Bu evlatlarımızın gözlerine baktığımda bazen belediye işlerinden çok bunalıyorum, eve gittiğimde çocuklarımın gözlerine bakıyorum ve inanın bütün yorgunluğum geçiyor. Aynı duyguları şimdi de bana yaşattıkları için ben evlatlarımın gözlerinden öpüyorum. Allah onları bağışlasın. İnşallah yolları hep açık olsun. Sizler sağ olun, size uzattığım bu elleri havada bırakmadınız, geleceğin Silivri’si hayalime ortak oldunuz. İşte ben de burada bir kez daha söylüyorum, bir kez daha söz veriyorum. Herkesin kafasını çevirdiği her yerde olacağım, ihtiyaç sahibi her hemşerimin yanında olacağım. Silivri’de umutsuzluğa, karamsarlığa izin vermeyeceğim"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Milli atlet Eda Tuğsuz final bileti alamadı
İstanbul Beyoğlu'nda çöpten yemek yeme numarası: Turistlerden para dilenip döviz bürosunda bozdurdu

İstanbul Haberleri Haberleri