Silivri Belediyesi’nden öğrencilere ayda 1000 TL burs desteği!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilere her ay sağlayacağı bin TL’lik eğitim desteğine ilişkin detaylar ve başvuru koşulları belli oldu.

İstanbul’da bulunan Silivri Belediyesi, Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala öğrencilere burs desteği vereceğini açıkladı.

Gençlerin eğitim masraflarına destek olmak amacıyla Silivri Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile öğrencilere her ay bin liralık destek sağlanacak.

Yalnızca üniversite öğrencileri için sağlanacak aylık 1000 TL’lik burs desteği için başvurular Silivri Belediyesi Birlikte Dayanışma Marketi ve silivri.bel.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Konuya dair resmi X hesabından bir mesaj paylaşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, belediye olarak öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Her ay 1000 TL burs ile eğitim yolculuğunuzda yanınızdayız. Silivri Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan üniversite öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu zor zamanlarda gençlerimizin eğitim masraflarını bir nebze olsun hafifletmek ve geleceğe daha güçlü hazırlamak istiyoruz. Başarılarınızı ve hayallerinizi desteklemek bizim en büyük önceliğimiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Aydın'da ormanlık alanda çıkan yangın büyüyor: Alevler seralara yaklaştı
İstanbul Avcılar'da ağaçlık alanda yangın: Müdahale sürüyor
İsrail askerlerinden tutuklu Filistinliye cinsel işkence: Kamera kayıtları ortaya çıktı

İstanbul Haberleri Haberleri