Silivri Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı: 'İtibar etmeyiniz'

Silivri Belediyesi, Bora Balcıoğlu ve başkan yardımcılarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı uyardı.

Silivri Belediyesi, Bora Balcıoğlu ve başkan yardımcılarının ismi kullanılarak vatandaşlardan para talep eden kişiler konusunda uyarıda bulundu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada Bora Balcıoğlu ve başkan yardımcılarının isminin kullanıldığı ve vatandaşlardan para talep edildiği bildirildi.

İhbarlar üzerine uyarıda bulunan belediye, bu kişilere itibar edilmemesini ve konunun en kısa sürede emniyet birimlerine bildirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Belediyenin hiçbir koşulda para, yardım ve destek talep etmesinin söz konusu olmadığının altı çizilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu ve Başkan Yardımcılarımızın ismi kullanılarak vatandaşlarımızdan para talep edildiği ihbarları tarafımıza ulaşmaktadır.

Belediyemizin hiçbir koşulda para, yardım ve destek talep etmesi söz konusu değildir. Bu kişilere itibar etmemenizi ve konuyu en kısa sürede emniyet birimlerine bildirmenizi önemle rica ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fenerbahçe’de şok ayrılık! İsmi Avrupa listesinden çıkarıldı
Aşk-ı Memnu’nun çekildiği yalıyı gören Arap turistler ağladı!
İstanbullular dikkat! Süper Kupa finali nedeniyle bugün bu yollar kapalı!

İstanbul Haberleri Haberleri