Silivri Belediyesi’nden çocuklara ücretsiz kahvaltı desteği!

Silivri Belediyesi, 1250 çocuğa ücretsiz olarak kahvaltı dağıtımı yapmaya başladı!

Silivri Belediyesi’nden anlamlı hareket. Kurum, ilkokulda öğretim gören ihtiyaç sahibi 1250 öğrenciye kahvaltılık paketleri dağıtıyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun da katıldığı kahvaltı paketleri dağıtım programı ile öğrenciler için hazırlanan yiyecekler ailelere teslim edilmek üzere yola çıktı.

“Silivri’de hiçbir çocuk aç kalmayacak”

İhtiyaç sahibi 1250 çocuğun kahvaltı öğünü için hazırlanan paketlerde; sandviç, kek, süt ve meyve suyu gibi kahvaltılık ürünler bulunduğu belirtildi.

“Silivri’de hiçbir çocuk aç kalmayacak” sloganı ile yürütülen kahvaltılık paketi desteğinden yararlanmak isteyen ailelerin Silivri Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

“En büyük ilhamımız çocukların gözündeki ışık”

Yürütülen çalışmaya dair bilgiler paylaşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, kahvaltı desteğine ilişkin şunları söyledi:

“Silivri'de hiçbir çocuk aç kalmayacak! Seçim sürecinde vaat ettiğimiz ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kahvaltı desteği projemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sağlıklı bir şekilde güne başlaması ve eğitim hayatlarında daha başarılı olabilmeleri için Silivri'nin 35 mahallesinde, 1250 çocuğumuza haftanın her günü kahvaltı destek paketlerimizi ulaştırıyoruz. Bu proje, yalnızca bir sosyal yardım değil, aynı zamanda her çocuğun eşit şartlarda büyüyüp gelişmesine yönelik kararlılığımızın bir göstergesidir. Her bir çocuğumuzun gözündeki ışık, bizim en büyük ilham kaynağımızdır.

Kahvaltı paketlerinin teslimi başladı!

Silivri Belediyesi’nden konuya dair yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“1250 Çocuğumuzun Kahvaltıları Silivri Belediyesi’nden!

İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıfta eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için hazırladığımız sandviç, kek, süt ve meyve suyu gibi kahvaltılık paketleri, ailelerimize teslim edilmeye başlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu da bu anlamlı programa katılarak personellerimizin hazırlık sürecini kontrol etti.

Silivri Belediyesi olarak, desteklerimiz artarak devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri