Selimpaşa'daki Kadınlar Plajı yeniden açılıyor

İstanbul Valiliği, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun göreve geldikten sonra kapattığı Selimpaşa'daki Kadınlar Plajını tekrar açmak ve buna ilaveten 14 bin metrekare alanda donanımlı bir halk plajı yapmak için harekete geçti

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Silivri Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu'nun ilk icraatlarından biri selefi Volkan Yılmaz döneminde yapılan Selimpaşa Kadınlar Plajı'nı kapatmak olmuştu.

Hürhaber'den Sevginar Sali'nin haberine göre, önceki dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kısa bir süre önce, İstanbul Valisi Davut Gül ile yaptığı görüşmede plaj konusunu gündeme getirdi.

100-150 şezlong kapasiteli bir halk plajı olacak

Görüşmenin ardından İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Süheyl Üçer, Silivri'ye gelerek Kaymakamlık yetkilileri ile Selimpaşa'da 14 bin metrekarelik alanda kadınlar plajı ve ardından 100-150 şezlong kapasiteli bir halk plajı oluşturulması için çalışmalara başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yer tahsisi alan Valiliğin bu çalışması, İçişleri Bakanlığının 'plajlar halkındır' projesi kapsamında Selimpaşa'da hayata geçirilecek. Kadir Has Üniversitesi sahil bölgesinde, Demirören Sitesi ile dere yatağı arasındaki bölgede, Silivri'nin ilk kadınlar plajı tekrardan ve ilaveten donanımlı bir halk plajının en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri