Şeker ailesinin mutlu günü!

​​​​​​​CHP İstanbul eski Milletvekili Ali Şeker'in oğlu Can Şeker, Bengisu Çeviker ile dünyaevine girdi. Genç çifte Damga ailesi olarak biz de bir ömür mutluluklar diliyoruz...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul eski Milletvekili Ali Şeker'in oğlu Can Şeker, Radisson Collection Otel Vadistanbul'da düzenlenen düğün töreniyle Bengisu Çeviker'le dünyaevine girdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın nikahlarını kıydığı genç çiftin düğününe; CHP İstanbul Milletvekilleri Engin Altay, Zeynel Emre, İlhan Kesici, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP eski Milletvekilleri Ali Özcan, Ali Özgündüz, Sibel Özdemir, Emine Gülizar Emecan, Bakırköy eski Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert ve çok sayıda davetli katıldı.

Mutluluk hep sizinle olsun

Genç çiftin evlilik cüzdanını veren CHP Milletvekili Sarıbal, “Dilerim bir ömür mutlu olun, mutluluk hep sizinle olsun. Gülen yüzleriniz hiç solmasın. Allah bir yastıkta kocatsın” dileklerinde bulundu.

Gönüllerince eğlendiler

Çok sayıda ismin katıldığı düğün töreninde şarkılar, türküler ve halaylar da kendinden söz ettirdi. Davetliler gönüllerine eğlenirken, çiçeği burnunda çifte de mutluluk dileklerinde bulundu. Düğüne katılan herkese teşekkür eden Dr. Ali Şeker de “Bugün çocuklarımızın bu mutlu gününe şahitlik eden, bizleri yalnız bırakmayarak iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sokak hayvanlarının uyutulmaması için Yenikapı'da bir araya geldiler

İstanbul Haberleri Haberleri