Şehit polis Peksoy için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören

Esenler'de, trafik denetimi sırasında otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mustafa Peksoy için tören düzenlendi.

Esenler'de Oruçreis Mahallesi Mehmet Akif İnan Caddesi'nde 19 Ağustos Pazartesi günü trafik denetimi yapan polis ekiplerine otomobil çarptı. Kazada, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memuru Mustafa Peksoy ağır yaralandı.

Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Peksoy, yapılan müdahalelere rağmen dün şehit oldu. Şehit polis memuru Peksoy için, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde bugün tören düzenlendi. Törene İl Valisi Davut Gül, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Tobcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehidin annesi Döne Peksoy, ağabeyi Muhammet Peksoy, Amcası Eyüp Peksoy ile silah arkadaşları katıldı.

"HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"

Törende konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, "Kahramanımız, şehidimiz, Mustafamız yaklaşık 1 yıllık polisti. İlk görev yeri emniyetimizin gözbebeği olan İstanbul'du. Bayrağımızın dalgalandığı, kutsal vatan topraklarında görev yapmak için yemin etmişti. Mustafa kardeşimiz 19 Ağustos günü Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerimizin 15 Temmuz Mahallesi İpekyolı Caddesi'nde kurulan uygulamada görevliydi. Ancak hızlı ve kontrolsüz gelen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Hayata tutunmak için 3 gün direndi Mustafa. Ama maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 22 Ağustos'ta şehit oldu. Her ölüm erken ölümdür ama aramızdan zamansız ayrılması başta çok değerli ailesi olmak üzere hepimizi derinden üzdüö dedi. Şehidin acılı ailesini Vali Gül ile Emniyet Müdürü Aktaç teselli etti. Törenin ardından Peksoy'un naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Vali Davut Gül, şehit Mustafa Peksoy'un cenaze törenine katıldı

İstanbul Haberleri Haberleri