Şehir Hastanesi'nde hasta kadının acıyla kıvranışı: "Dayanamıyorum" diyerek yalvardı

Şişli'de bulunan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde hasta bir kadının ağrısı geçmeyince sağlık çalışanlarına yalvararak ağrı kesici istedi. Kadının o anları başka bir hasta tarafından an bean kaydedildi.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde gelen bir kadın hastanın yaşadıkları ve sağlıkçıların umursamaz tavırları görenleri hayrete düşürdü. Böbrek rahatsızlığı bulunan bir kadının ağrısı başlaması üzerine hastaneye geldi. Sağlık çalışanlarının ağrı kesici tedavisi uygulaması yapmaları üzerine kadın evine gönderildi.


Ağrı geçmeyince yeniden hastaneye geldi

Hasta kadın, 2 saatin ardından ağrıları azalmayınca yeniden hastaneye gelerek ağrısının geçmesi için sağlıkçılardan yardım istedi. O anlarda hasta kadın ayakta durmakta güçlük çekerken, hastanedeki çalışanların kadına müdahale etmediği iddia edildi. Hastaya gerekli müdahale yapmadıkları iddia edilen sağlık çalışanlarına, hasta kadın ağlayarak yalvardı.

Hasta kadının sağlık çalışanlarına ağlayarak yardım istediği anlar

Sağlık çalışanlarının vurdumduymaz tavırları tepki topladı

Sağlık çalışanları, hasta kadının acı içinde kıvrandığı anlarda ağlamalarına ve yalvarmalarına aldırış etmeden banko arkasında oturarak gülmeleri, hastanedeki diğer vatandaşlar tarafından tepki topladı. Kadının feryadı devam etmesi üzerine hasta yakınları duruma müdahale etti.


Hasta kadın "Dayanamıyorum" diyerek feryad etti

Hasta kadın, yakınları tarafından güçlükle ayakta dururken "Dayanamıyorum" diyerek gözyaşları içinde yalvarmaya devam etti. Yaşanan olayda iddiaya göre bir doktorun hasta kadının durumunu görmesi sonrası başka bir bölüme sevk ederek yardımcı oldu. Kadının feryadı ise an bean kameraya yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024 Eylül ayı, son 53 yılın en sıcak yedinci ayı oldu

İstanbul Haberleri Haberleri