Sarıyer'de korkutan yangın! Valilikten açıklama geldi

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan ve belediyeye ait olduğu öğrenilen bir depoda yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nden yangına ilişkin açıklama geldi.

Dün İstanbul Sarıyer'de Ferahevler Mahallesi'nde Sarıyer Belediyesi'ne ait bir ağaç depolama alanında akşam saatlerinde yangın çıktı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangına ilişkin valilikten açıklama geldi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada yangının kontrol altına alındığı belirtilirken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Valiliğin açıklamasının tamamında şu ifadeler yer aldı;

"17.00 sıralarında Sarıyer İlçesi Ferahevler Mahallesi'nde bulunan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait ağaç depolama alanında yangın çıkmıştır. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle saat 22.30'da kontrol altına alınmıştır. Ancak rüzgarın etkisiyle kısmi yanmalar yer yer devam etmektedir. İtfaiye ekipleri, depolama alanının tahta malzemelerden oluşmasından dolayı, içten yanma ihtimaline karşı soğutma çalışmalarına devam etmektedir. Yangında ölen ya da yaralanan yoktur. İtfaiye ekiplerinin içten yanma riskine karşı yürüttüğü soğutma çalışması, bir süre daha devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri