Sağlıkta şiddet son bulmuyor: Hasta yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı, camları kırdı

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kızlarını hastaneye getiren aile, kimliğin kırık olması nedeniyle işlem yapılmayınca hastane çalışanlarına saldırdı.

Olay, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aile rahatsızlanan kızları için hastaneye başvurdu.

Ancak hastane çalışanları aileye, kızlarının kimliği kırık olduğu gerekçesiyle işlem yapamayacağını söyledi. Bunun üzerine aile ise bu duruma karşı çıkarak hastane çalışanlarıyla tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle aile dozu artırdı ve hastane çalışanlarına saldırmaya başladı. Çalışanların içinde bulunduğu odanın camını kıran hasta yakınlarına hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

Sağlık görevlisinin eşinin elini kanattığını iddia eden koca ise çalışana tepki göstererek bağırıp tehditler savurdu. "İnsanlar buraya ne şartlarda geliyor, güvenlik gelince ne oluyor?" ifadelerini kullanan kadın ise çalışanın üzerine yürüyerek öfkesini kusmaya devam etti.

Hastaneden çıkarıldılar

Yaşanan gerilim sonrasında hasta yakınları hastanenin güvenlik görevlileri tarafından hastaneden çıkarıldı. O anlar orada bulunan bir başka hasta tarafından kayıt altına alındı.

Kimi sosyal medya kullanıcıları hasta yakınlarının haklı olduğunu ve kimliğin olmaması durumunda bile hastanın çocuk olduğu göz önünde bulundurularak tedavi edilmesi gerektiğini savunurken kimi kullanıcılar ise saldırıda bulunmasıyla ailenin haklı konumdayken haksız duruma düştüğünü söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Vicdansız sürücü...Kediyi ezdi, arkasına bakmadan yoluna devam etti

İstanbul Haberleri Haberleri