Sabiha Gökçen'de dönüş yolunda yolcu aldığı için ceza kesilmesine anlam veremedi, böyle tepki gösterdi: 'Böyle zulüm yok'

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıyan bir taksi sürücüsü, dönüş yolunda yolcu aldığı için trafik polisi tarafından ceza kesilmesine tepki gösterdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu taşıyan bir taksi sürücüsü dönüş yolunda yolcu aldığı için trafik polisleri tarafından kendisine 32 bin lira idari para cezası kesildi.

Olay İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana geldi. İddiaya göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıyan bir taksi sürücüsü, dönüş yolunda yolcu aldığı için trafik polisi tarafından durduruldu.

Durdurulan sürücüye trafik polisleri tarafından 32 bin lira idari para ceza kesilirken sürücünün taksisi de bağlandı.

"BİZİM YOLCU ALMAMIZ YASAK MI, YASAKSA BİZ NEDEN TAKSİCİYİZ?

Ancak sürücü trafik polisleri tarafından aracının bağlanmasına ve kendisine ceza kesilmesine anlam veremedi. Durumu sorgulayan sürücü, o anları cep telefon kamerasıyla kayıt altına aldı.

Taksi şoförü "Hangi maddede ceza yazdığını soruyorum. 'Sen yolcu aldın' diyor. Peki bizim yolcu almamız yasak mı? Yasaksa biz neden taksiciyiz? " ifadeleriyle yaşanan duruma tepki gösterirken sonrasında yeniden trafik polislerine yönelerek kendisine neden ceza verildiğini sordu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Polislerin kendisine işlem uyguladığı esnada serzenişlerine devam eden şahıs, tepkisine "Şuan da böyle bir zulüm yok. Sabiha Gökçen gelir, bizim otellerimizde yolcu alır. Onlara kimse bir şey demiyor ama biz maalesef yolcu aldığımızda 15 gün aracımız bağlanıyor" ifadeleriyle devam etti.

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kartal’ın beş yıllık yol haritası belirlendi
Adana’da feci ölüm! Yaya geçidinden geçen kadına araba çarptı!
Şehit Şeyda Yılmaz'ın meslektaşları lokma dağıtıp Kur'an okuttu

İstanbul Haberleri Haberleri