Rötar yapan uçakta şaşkınlık yaratan anlar: Çiğ köfte dürüm yapıp yolculara ikram etti

İstanbul-Trabzon uçuşunu gerçekleştirecek olan uçaktaki yolcular rötar engeline takıldı. Bir yolcu ise beklemek zorunda kalan yolculara çiğköfte dürüm yapıp hazırladı.

İstanbul-Trabzon uçuşunu gerçekleştirecek olan uçağın rötar yapması ilginç anlara sahne oldu.

Son zamanlarda uçaklarda yaşanan rötarlara bir yenisi daha eklendi. Uçakların sürekli rötar yapması ve gecikmeler yaratması kimi zaman uçak içerisinde gergin havanın oluşmasına yol açarken yolcuların da görevlilere tepki gösterdiği anlara neden oluyordu.

Ancak bu kez yaşanan rötar uçakta farklı bir ortam oluşturdu. İstanbul-Trabzon uçuşunu gerçekleştirecek olan uçak rötar yaptı. Yapılması planlanan uçuş ertelenince bir yolcu çantasından çıkardığı çiğ köfteyi dürüm yapmaya başladı.

Herkesin şaşkın bakışları arasında çiğköfte dürüm hazırladı

Uçakta bulunan yolcuların şaşkın bakışları arasında yere oturan yolcu, bir anda çantasında bulunan çiğ köfte ve lavaşları çıkartarak eldivenini taktı.

O anlar kamerada

Ardından uçakta çiğ köfte dürüm hazırlamaya başlayan yolcunun o anlarını bir başka şahıs, cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Sosyal medyada viral oldu

Sonrasında hazırladığı çiğköfte dürümleri uçaktaki yolculara dağıtmaya başlayan yolcu gergin havayı yumuşattı. Yaşanan o anlar sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Global Startup Awards İstanbul'da düzenlenecek
Uyuşturucu madde ticaretinden aranıyordu: Parkta yakalandı
Bisikletle merdivenlerden inmeye çalışırken ölümden döndü: Kaza anı kamerada

İstanbul Haberleri Haberleri