Pendik'te devrilen kamyon trafiği felç etti!

Bugün, İstanbul'un Pendik ilçesinde bir kamyon seyir esnasında devrildi. İşlek otoyolların birinde devrilen kamyon, trafiğin aksamasına sebep oldu.

Bugün (13 Eylül Cuma), Pendik'in Kurtköy mevkiinde bir kamyon; otoyolda ilerlerken devrildi. Görenleri korkutan anlar, çevrede bulunan vatandaşların kameralarına yansıdı.

Kurtköy mevkiinde bulunan Viaport Asya Alışveriş Merkezi'nin önündeki otoyol üzerinde bir hafriyat kamyonu, trafik akarken devrildi. Saat 17.00 sularında yaşanan olayda devrilen kamyon, kasasında taşıdığı inşaat malzemesi sebebiyle, diğer araçlara da zor anlar yaşattı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yaşandığı öğrenilen olayda, devrilen kamyonun kasasındaki inşaat malzemesi, o esnada yoldan geçen diğer araçların üzerine ve yola döküldü. Trafikteki sürücüler, korku dolu anlar yaşadı.

Dökülen inşaat malzemesi sebebiyle kazaya karışan başka bir araç olmadı. Olayı gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. Yola dökülen malzemenin etrafı, olay yerine gelen ekipler tarafından bantlarla trafiğe kapatıldı.

Polis ekiplerinin de gerekli yol yardım ekiplerine haber verilmesiyle devrilen araç yoldan kaldırıldı. Dökülen malzeme de temizlenerek yol yeniden trafiğe açıldı.

Devrilen aracın sürücüsü ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sürücünün tedavisinin, hastanede devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kahramanmaraş'ta orman yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul Haberleri Haberleri