Pazar yerinde esnafların kavgası silahlı saldırıya dönüştü: 1 kişi yaralandı

Başakşehir'de kurulan kapalı pazar yerinde iki esnafın yer işgali kavgası silahlı saldırıya dönüştü. Yaşanan olayda 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Başakşehir'in Bahçeşehir mahallesinde bulunan kapalı pazarda iki pazar esnafının yer işgali tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Esnafların kavgasında Y.G., pazardaki vatandaşlara ve kalabalığa aldırış etmeden tetiği çekti ve tartıştığı E.G'yi kurşunla sırtından yaraladı.

Pazar yerine ambulans gelerek yaralıya müdahale etti

Bahçeşehir 2. Kısım mahallesinin kapalı pazar alanında meydana gelen saldırıda olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar korku ve panikle saldırı anlarına tanık olurken, bazı vatandaşların ise olayı izlemesi dikkat çekti.

Pazarın içerisine giren ambulans, yaralı esnafa ilk müdahaleyi yapmasının ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Silahlı saldırıda E.G'yi sırtından yaralayan Y.G. olay yerinden kaçtı. Pazarda yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri pazar yerinde incelemelere başlatırken kaçak saldırgan ise aranıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı provaları nedeniyle İstanbul'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak!
İstanbul'da ilginç kaza! Seyir halindeki kamyonet kaldırıma çıktı
İstanbul'da gaz sızıntısı nedeniyle patlama! Can havliyle kendilerini dışarı attılar: 2 yaralı

İstanbul Haberleri Haberleri