Neşet Ertaş için tasarlanan İETT otobüsleri İstanbul sokaklarında…

İBB tarafından usta sanatçı Neşet Ertaş’ın vefatının 12. yıl dönümüne özel İETT otobüsleri tasarlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı İETT, Neşet Ertaş’ı unutmadı. 12 yıl önce hayatını kaybeden Neşet Ertaş’ın resimleri ve şarkı sözleriyle süslenen otobüsler İstanbul’da bir hafta boyunca sefer yapacak.

İETT tarafından hazırlanan iki ayrı otobüsle Neşet Ertaş, İstanbul sokaklarında anılacak. 25 Eylül 2012 tarihinde İzmir’de 74 yaşında hayata gözlerini yuman Türk Halk Müziği’nin usta ismi Neşet Ertaş’ı vefatının 12. yıl dönümünde anmak için tasarlanan vefa otobüsleri kentte bir hafta boyunca hizmet verecek.

Neşet Ertaş’ın güfteleri ve ve fotoğrafları ile tasarlanan otobüslerden biri Avrupa diğeri ise Anadolu yakasında sefer yapacak.

İETT’nin Neşet Ertaş’a özel hazırladığı vefa otobüslerinde fotoğrafların yanı sıra; “Sen beni gülünce mutlu mu sandın? Yalandan yüzüme gülen dünyada.”, “Hep yolcuyuz böyle gelir gideriz. Dünya senin vatanın mı yurdun mu?” gibi usta sanatçıya ait dizeler yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024-2025 İBB burs başvuru ekranı, başvuru nasıl yapılır, şartlar neler, İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor?
Altına yatırım yapanların yüzü gülüyor, Gram ve çeyrek altın rekora koşuyor! 25 Eylül 2024'te güncel altın fiyatları kaç TL?
İstanbul'da Ekim ayının ilk haftası hava nasıl olacak? Haftalık hava durumu 01-06 Ekim 2024

İstanbul Haberleri Haberleri