Nefes kesen kovalamaca...Polisin 'dur' ihtarına uymadı, kaza yapınca yakayı ele verdi

Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaza yapınca yakalandı. Polisle sürücü arasındaki nefes kesen kovalamaca iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Ümraniye'de yunus polisleri şüpheli bir aracı kovalamaya başladı. Sürücü ara sokaklarda izini kaybettirmek isterken kaza yaptı ve yakalandı.

Olay İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre motosikletli polis ekipleri devriye görevi sırasında durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurmak istedi.

Ancak polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Yunus polisleri kaçan aracın peşine düştü. Polis ekipleri ile kaçan sürücü arasında kovalamaca başladı.

Kaza yapınca yakayı ele verdi

Sürücü ara sokaklara girerek izini kaybettirmek istediği esnada karşısına çıkan araca çarparak kaza yaptı.

Yaşanan kaza nedeniyle yakayı ele veren şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçta yapılan aramada 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Film sahnelerini aratmadı

Film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde motosikletli polis memurlarının şüpheli aracı kovaladığı ve aracın kaza yapması sonucunda şahsın aracından indirerek gözaltına alındığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meteoroloji 10 il için saat verdi! Sağanak yağış kuvvetli geliyor
Oyuncu Sevil Üstekin hayatını kaybetti
11. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Ömür Gedik sahneye çıkacak

İstanbul Haberleri Haberleri