Motosikletli gencin akrobatik şovu kazayla bitti, ezilmekten kıl payı kurtuldu

İstanbul'da bir motosiklet sürücüsü, seyir halinde ilerlediği sırada yaptığı akrobatik hareketler kaza yapmasına neden oldu.

İstanbul Zeytinburnu'nda bir motosiklet sürücüsünün yaptığı akrobatik hareketler kaza yapmasına yol açtı. Gece saatlerinde tenha olan yolda, araçların arasında zikzak çizerek ilerleyen motosiklet sürücüsü, hem kendi canını tehlikeye attı, hem de kazaya neden oldu.


Islak zemin akrobatik şovun sonu oldu

Motosiklet sürücüsü, kulaklığını takılı halde trafikte makas atarak ilerlediği sırada yolun ıslak olması nedeniyle akrobatik şovuna devam ederken kayarak yola düştü.

Kaygan zeminde kontrolünü kaybeden motosikletli yolun ortasına bir otomobilin önüne düştü. Otomobil sürücüsü son anda başka bir kazanın önüne geçerek motosikletliyi ezmekten kıl payı kurtuldu.

Dikkatli sürücü sayesinde ezilmekten son anda kurtuldu

Bir anda neye uğradığını şaşıran ve kendini yerde bulan motosikletli gencin yaşadıkları, arkasında ilerleyen ve ezilmekten son anda kurtulduğu araçtaki yolcu tarafından kaydedildi.

Motosikletli genç, yere düşmesinin ardından ayağa kalkarak motosikletini kullanmaya devam etti. İşte motosikletli gencin başına gelen o anlar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Elazığ Açık Cezaevi'nde şoke eden olay: Tel örgülerden atladı, hükümlüyü vurdu
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu belli oldu
Tartışma 'dağ'ları aştı: Tanju Özcan'la Faruk Özlü arasındaki polemik büyüyor

İstanbul Haberleri Haberleri