Milli maç heyecanı Silivri Sahili’nde yaşandı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sahilde kurulan dev ekranda yayınlanan Türkiye-Hollanda maçını ilçe sakinleriyle birlikte izledi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte, Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda kurulan dev ekranda 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Futbol Takımı'nın Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçını binlerce Silivrili ile birlikte izledi.

Milli Takımın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile oynadığı maç, Silivri Belediyesi’nin organizasyonu ile Silivri Sahili Atatürk Meydanı'na kurulan dev ekranda takip edildi. Etkinlik, Silivri halkı tarafından büyük ilgi gördü. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, karşılaşmayı Silivrili sporseverlerle birlikte izleyerek milli heyecanı paylaştı.

"Gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum"

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Balcıoğlu, “Bugün milli heyecanı hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. A Milli Futbol Takımımızı, gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Galibiyete çok yakışmıştık ancak olmadı. Futbolun içinden gelen biri olarak, karşılaşmanın hakemi Clement Turpin'in biraz taraflı maç yönettiğini düşünüyorum. Özellikle Hollandalı futbolcu Xavi Simons'un, ceza sahası dışında Mert Müldür'ün bileğine bastığı pozisyonu sarı kartla geçmesi ve VAR hakemi Jerome Bisard'ın bu pozisyonda hakemi izlemeye davet etmemesi gerçekten taraflı yönettiklerinin bir göstergesi. Ayrıca Kaan Ayhan'ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyon en azından VAR tarafından potansiyel penaltı olarak incelenebilirdi" dedi.

Başkan Balcıoğlu, milli takımın turnuvanın en genç takımlarından olduğunu ve gelecek turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, “Olsun, Bizim Çocuklar bu gururu bizlere yaşattı. Turnuva boyunca göğsümüzü kabarttılar. 16 yıl sonra bizleri bu kadar heyecanlandıran, ekran başına kilitleyen milli takımımıza ve Silivri sahilini doldurarak coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri