Metro İstanbul’un yaz okulunda dersler başladı!

İBB iştiraki Metro İstanbul tarafından düzenlenen yaz okulunda ilk dönemin dersleri başladı. Ücretsiz olarak düzenlenen Metro İstanbul Yaz Okulu’nda pek çok branşta etkinlikler ve atölyeler düzenleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediysi’ne bağlı Metro İstanbul’un Yaz Okulunun birinci dönem dersleri, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü başladı. 1 Temmuz ile 23 Ağustos tarihleri arasında 4 ayrı grup halinde düzenlenecek Metro İstanbul Yaz Okulu’nda çocuklar için yaratıcı atölyeler ve spor etkinlikleri, ebeveynler için ise öğretici atölyeler, eğitimler ve seminerler yer alıyor.

Çocuklar için 17 ayrı kurs

İstanbul’da ikamet eden çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen Metro İstanbul Yaz Okulu’nda çocuklar için verilen eğitimler arasında şunlar yer alıyor:

Robotik Kodlama, Aikido, Bilim Deney Atölyesi, Atletizm, Karikatür Çizimi, Origami, M-Çiftçi, Metro İstanbul Çocuk Korosu, Metro Öğreniyorum, Geri Dönüşüm Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Badminton, Voleybol Eğitimi, Bilim Otobüsü, Çocuk Hakları Eğitimi, Basketbol Eğitimi ve Robot Yapımı teknikleri

Ebeveynler unutulmadı!

Öte yandan Metro İstanbul Yaz Okulu 2024 döneminde ebeveynler için de; Toprak Saksı Atölyesi, Yangın Bilinçlendirme Eğitimi, Ebru Atölyesi, Yüz Yogası ve Seminerler gibi etkinlikler düzenlenecek.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yaz okulunda ilk dönemin başladığı şu sözlerle duyuruldu:

"Metro İstanbul Yaz Okulu’nun birinci dönemi başladı!

Çocuklarımız, aktivitelerin ilk gününde yeni arkadaşlarıyla tanışarak eğlenceli ve öğretici anlar yaşadı. Takım çalışmaları, spor etkinlikleri ve yaratıcı atölyelerde keyifli vakit geçiren minikler, hem öğrenmenin hem de eğlenmenin tadını çıkardı.

Yaz okulumuza katılan tüm çocuklara harika bir dönem diliyoruz"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İki ilde eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu: 10 gözaltı
Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon: 13 terörist etkisiz hale getirildi

İstanbul Haberleri Haberleri