Metro İstanbul'dan konsere gidecekler için önemli duyuru: O günlerde sefer saatleri uzatılacak!

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada; Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek etkinlik ve konserlerde metro seferlerinin saatlerinde güncelleme yapılacağı belirtildi.

İstanbul'da etkinlik ve konserlerin artmasıyla Metro İstanbul tarafından gece saatlerinde evine dönecek vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Buna göre Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek etkinliklerde metro seferlerinin saatlerinde uzatılmaya gidilecek.


Hangi metrolar saat kaça kadar uzatılacak?


Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada; İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan etkinlik ve konserler nedeniyle etkinliklerin bitiş tarihine kadar M2 Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı'nın seferleri hafta içi saat 00:30'a kadar uzatılacaktır.

Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan ve Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gecelerde ise "gece metrosu" uygulaması hizmet vermeye devam edecektir." açıklamaları yer aldı.


Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda hangi konserler ne zaman başlayacak?

Bu yaz Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda 14 önemli sanatçı müzikseverlerle buluşarak kulakların pasını silecek. Yıldız Tİlbe, Simge, Ata Demirer, Mert Demir, Hakan Altun, Gülşen, Yaşar, Ajda Pekkan, Cem Adrian, Sibel Can, Mustafa Sandal, Hayko Cepkin ve Levent Yüksel sevenleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir gece yaşatacak. Konserler 23 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şehir Hastanesi yolu üzerinde yangın çıktı, yola akan benzin alevlerin büyümesine neden oldu
Sıcak havadan bunalan İstanbullulara müjde! 24 Temmuz 2024'ten itibaren etkisi azalacak

İstanbul Haberleri Haberleri