Metro İstanbul Yaz Okulu'nda öğrencilere, bilimsel deneyler eğlenerek öğretiliyor

Metro İstanbul tarafından uygulanan Yaz Okulu, yüzlerce öğrenciye keyifli dakikalar yaşatırken diğer yandan da uygulamalı eğitimlerle öğrenmeye teşvik ediyor.

Metro İstanbul Yaz Okulu'nun başlamasıyla birlikte sevimli minikler, okulda yer alan Bilim Deney Atölyesi'ne yoğun ilgi gösteriyor. Fizik ve kimya gibi temalar işlenerek basit deneylerle çocukların hem doyasıya eğlendiği, eğlenirken de öğrendiği etkinliklere yer veriliyor.


Tepkimeleri öğrenen çocuklar illüzyon ile eğlenerek öğreniyor!

2024 Metro İstanbul Yaz Okulu'nun yeni dönem öğrencileri, uzman eğitmenlerle birlikte Bilim Deney Atölyesi'nde çeşitli basit tepkimeler ile hava basıncı ve basınç etkisinin gücünü öğrenirken diğer yandan 3 boyutlu illüzyonlarla birçok konuyu kolaylıkla öğrenmeleri sağlanıyor. Çocuklarında katıldığı deneylerde görsel hafızalarının güçlenmesine katkı sağlanırken diğer yandan sıkılmadan keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlanıyor.

Birçok etkinliğin yer aldığı Yaz Okulu'nda çocuklar yakın yaş grupları ile yeni arkadaşlar edinirken bir yandan da yaz ayını verimli geçiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dikkat çeken araştırma: Türk halkı Özel'i Kılıçdaroğlu'na göre daha başarılı buluyor
Diyarbakır’da 7 katlı bina yıkım sırasında çöktü: Çevreyi toz bulutu kapladı

İstanbul Haberleri Haberleri