Metro İstanbul duyurdu: Aksaray tramvay istasyonu kapatıldı

T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronu işletmeye kapatıldı.

Ordu Caddesi yayalaştırma ve çevre düzenlemesi kapsamında yapılacak revizyon ve yenileme çalışmaları nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronu işletmeye kapatıldı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronu 5 Ekim 2024 Cumartesi günü itibariyle geçici bir süre işletmeye kapatılacağı belirtildi.

Gerekçe olarak Ordu Caddesi'nin yayalaştırma ve çevre düzenlemesi kapsamında yapılacak revizyon ve yenileme çalışmaları gösterildi.

Çalışma süresince, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı ve B1 Halkalı-Gebze Marmaray hatlarına geçecek yolcuların Yusufpaşa istasyonunda, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına geçecek yolcuların ise Laleli-İstanbul Üniversitesi istasyonunda aktarma yapmaları gerektiği kaydedildi.

Açıklamada "Ordu Caddesi yayalaştırma ve çevre düzenlemesi kapsamında yapılacak revizyon ve yenileme çalışmaları nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu Kabataş yönü peronu 5 Ekim 2024 Cumartesi günü itibariyle geçici bir süre işletmeye kapatılacaktır. Çalışma süresince, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı ve B1 Halkalı-Gebze Marmaray hatlarına geçecek yolcularımızın Yusufpaşa istasyonunda, M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına geçecek yolcularımızın Laleli-İstanbul Üniversitesi istasyonunda aktarma yapmaları gerekmektedir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sosyal medyada 'yüksek kazanç' vaadiyle dolandırıcılık: 2,5 milyar liralık vurgun yaptılar
Avcılar'da ciple önüne gelen araca çarpıp ortalığı savaş alanına çevirmişti: Yaralılardan biri hayatını kaybetti
Çaykur Rizespor 5 maç sonunda galibiyet sevincini tattı

İstanbul Haberleri Haberleri