Mehmet Murat Çalık: Dayanıksız tek ev kalmayacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Komşularımızı biran önce güvenli konutlara geçmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi

Beylikdüzü Belediyesi, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Birleşim 1. Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda düzenlenen mecliste, mayıs ayı içerisinde bulunan önemli günlere değinen Başkan Çalık konuşmasına, şehit olan askerleri anarak başladı. Şehit düşen askerlerin isimleri ve rütbelerini tek tek dile getiren Başkan Çalık, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusa sabırlar diledi.

Dönüşüm sürecek

Başkan Çalık, kentte gerçekleşecek olan yeni projelerle ilgili meclise bilgi vererek, Yakuplu ve Marmara mahallelerinde 8 yeni çocuk parkı yapılacağını söyledi. Konuşmasının devamında kentsel dönüşüm adına ilçede önemli adımlar atıldığını da belirten Çalık, "Beylikdüzü Belediyesi olarak komşularımızın biran önce güvenli konutlara geçmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Beylikdüzü’nde afetlere dayanıksız tek bir bina kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Birleşimde ayrıca, 14.04.1979 tarihinde 1. şubede sivil polis olarak görev yaparken İstanbul Beykoz'da gerçekleşen hain bir saldırıda şehit düşen Mehmet Düşgör adını yaşatmak amacıyla, Barış Mahallesi Çiftlik Caddesi kesişimin de bulunan Haziran Sokağına Mehmet Düşgör adının verilmesi oy birliğiyle harita komisyonuna havale edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri