Marmaray Pendik istasyonunda ilginç kavga!

Bugün (23 Ağustos Cuma) Marmaray hattının Pendik istasyonunda yolcu bir kadın ve güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Bugün İstanbul Pendik'te görenleri şaşırtan bir kavga meydana geldi. Pendik Marmaray istasyonundaki trene gidiş turnikelerinin bulunduğu katta bir yolcu kadın ve güvenlik görevlisi arasında başlayan tartışma, diğer güvenlik görevlilerinin de olaya dahil olmasıyla büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Kavganın neden çıktığı henüz bilinmezken, yolcu kadının ancak fiziksel müdahale ile zapt edilecek kadar sinirli tavrı dikkat çekti. Tartışma esnasında yaşanan arbedede güvenlik görevlilerinin kendine fiziksel olarak müdahale etmesi üzerine yolcu kadının "Manyaklara bak, eşim gelecek bunları mahvettireceğim" şeklinde konuşması dikkat çekti.

Kavgayı sonlandırmaya çalışan bir görevli ise kadının bu sözleri üzerine "Abla geç sen eşini çağır. Kamera kayıtları var her şey var. Sabahtan beri sen kendin saldırıp saldırıp duruyorsun" ifadelerini kullandı.

Olaya ait görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine, kadının tehdidini saçma bulan bazı vatandaşlar "Kocasını Sedat Peker zannediyor galiba" tarzında alaycı yorumlar yaptı.

Kadının güvenlik görevlileri tarafından ittirilmesinden rahatsız olan bazı vatandaşlarsa "Ne yaşanırsa yaşansın beş tane adam bir tane kadınla böyle tartışmamalı" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Polis memurunu şehit eden sürücü için mahkeme kararı çıktı
EDS cezaları için karar çıktı! İBB hakkını alacak mı?
Beylikdüzü'nde yangın! Dikkatsizlik pahalıya patladı

İstanbul Haberleri Haberleri