Maltepe'de kaldırıma çıkan otomobil bahçe duvarında asılı kaldı!

İstanbul Maltepe'de caddede ilerlediği sırada sokağa girmek için manevra yapan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kaldırıma çıkan otomobil sürücüsü bahçe duvarını yıktı. Bu sırada bahçede park halinde bulunan bir otomobil zarar gördü. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Cuma günü saat 19.30 sıralarında Maltepe Altayçeşme Mahallesi İstiklal Caddesi ile Begonya Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.Ç. 34 EGG 352 plakalı otomobille İstiklal Caddesi'nden Begonya sokağa manevra yaptı. Sokağa girmek üzere olan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Fren yerine gaza basan sürücü önce kaldırıma çıktı ardından da bahçe duvarını yıktı. Otomobil çarpmanın etkisiyle bahçede park halinde bulunan bir araca zarar verdi. Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde caddede seyir halinde olan otomobil sürücüsünün sokağa girmek üzere manevra yaptığı anlar görülüyor. Sokağa giren sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından fren yerine gaza basıyor. Otomobil bahçe duvarına çarptıktan sonra durabiliyor. Bu sırada bahçede park halinde bulunan bir araçta da maddi hasar meydana geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sokak hayvanları kanun teklifine Kadıköy'de eylem düzenlendi!
BEDAŞ açıkladı: 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü İstanbul'un kaç ilçesi elektriksiz kalacak?
Fatih'te İETT arızası! Yolcular dakikalarca beklemek zorunda kaldı

İstanbul Haberleri Haberleri