Maltepe Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni

Maltepe Belediyesi Maltepeli çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir toplu sünnet şöleni düzenledi. Maltepe Belediyesi’nce düzenlenen şölen, sünnet olacak 70 çocuk ve ailesinin yanı sıra geniş kitlelerin katılımıyla gerçekleşti.

Maltepeli ailelere destek amacıyla Maltepe Adalet Parkı’nda organize edilen şölende 2-9 yaş aralığındaki çocuklar müzik, palyaço, sevilen çizgi film kahramanlarının animasyonları ve yüz boyama etkinlikleriyle eğlendi.

Bin kişilik yemek ikram edilen şölende, isteyen çocukların sünnet kıyafetleri Maltepe Belediyesi tarafından hediye edildi. Sünnet Şöleni’ne Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılarak ailelerin ve çocukların heyecanına ortak oldular.

Şölende bir konuşma yapan Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Nimet Karabulut, “Sosyal belediyecilik ilkesi gereğince bugün burada bu etkinliği düzenlerken tek düşüncemiz siz değerli ailelerin bir arada mutlu bir gün geçirmelerini sağlamaktı. Tüm ailelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi. Çocukların sünnet operasyonu, şölen sonrasında hastane ortamında ve hijyenik koşullarda ücretsiz gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kadın Futbol Süper Ligi fikstürü çekildi
Etiyopya'da heyelan faciası: Onlarca kişi hayatını kaybetti
11. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Ömür Gedik sahneye çıkacak

İstanbul Haberleri Haberleri