Laleli Moda ve Alışveriş Festivali başladı, tekstil ve moda sektörünün kalbi bu etkinlikte atıyor

İstanbul'un moda ve tekstil denilince ilk akla gelen Laleli'de, bu yıl 10'ncusu düzenlenen Laleli Moda ve Alışveriş Festivali başladı. Bugün törenlerle başlayan festivale ilgi yoğundu.

Fatih ilçesine bağlı Laleli'de moda ve tekstilin kalbi bugün 10. Laleli Moda ve Alışveriş Festivali ile atıyor. Bugün başlayan festivalde vatandaşlar ve bölge esnafının yanı sıra moda ve tekstil sektöründeki pek çok meslek grubu ilgiyle festivale katılım gösteriyor.

10. Laleli Moda ve Alışveriş Festivali'ne Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Mahmut Gürcan, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı ve Laleli Sanayici ve İşinsanları Derneği (LASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gıyasettin Eyyüpkoca katıldı.

Laleli'de sabah saatlerinde başlayan festivalde cadde ve sokaklarda bando takımı ve mehter marşı eşliğinde alanda kutlamalar başlarken, festival 2 gün boyunca devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Adıyaman'da 560 ailenin yaşadığı konteyner kentte yangın paniği
Yabancı uyruklu şahsın genç kızı taciz ettiği iddiası mahalleliyi ayağa kaldırdı: Bina taşlandı, çevik kuvvet devreye girdi

İstanbul Haberleri Haberleri