Kuvvetli sağanak nedeniyle Kadıköy'deki bazı evleri su bastı

Kadıköy'de bugün etkili olan kuvvetli sağanak yağış bazı evlerde su baskınına neden oldu.

Kadıköy'de sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlar duruma tepki gösterdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından Kadıköy'de sağanak yağış etkili oldu. Yağış kısa sürede hızını arttırarak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan bazı apartmanların bodrum katındaki ev ve iş yerlerini su bastı. İhbar üzerine itfaiye ve İSKİ ekipleri olay yerine sevk edildi. Evlerini su basanlar, kendi imkânlarıyla tahliye çalışması yaptı. Eşyaları kullanılamaz hale gelen apartman sakinleri duruma tepki gösterdi.

"ZARAR ÇOK BÜYÜK"

Özge Kilerci isimli mahalleli, "Bir anda yağmur yağmaya başladı. Benim evim şuradaki binanın bodrum katında. Camımın yarısına kadar yağmur gelince dışarı çıktık. Rögarlar kapalı zaten. Yandaki inşaata su girmesin diye tabelalarla kapatmışlar. Kapatınca tabi bizim burası diz boyu su doldu. Evleri çoktan su bastı. Yandaki 80 yaşındaki teyzemizin evi de su doldu. Zarar çok büyük. Ekipler daha yeni geldi" dedi.

Ahmet Yıldız ise, "Olacak şey değil. 2 dakikalık mesafede belediye ve itfaiye. Şu hale bak, inanılacak gibi değil" diyerek tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Türkiye - Hollanda çeyrek final maçı heyecanı Arnavutköy'de hep birlikte yaşanacak!
Kapadokya Havalimanı'nda uçak seferi iptal edilince yolcular mağdur edildi!
Denizin keyfini yağmurlu havada tek başına yüzerek çıkardı

İstanbul Haberleri Haberleri