Küçükçekmece'de Cemevi ve Kültür Merkezi'nde yangın: Kullanılamaz hale geldi

Küçükçekmece'de Cemevi ve Kültür Merkezi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, saat 11.40 sıralarında Cennet Mahallesi'nde bulunan Cemevi ve Kültür Merkezi'nde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın nedeniyle binadan dumanlar yüklselmeye başladı. Alevlere teslim olan binayı gören çevre sakinleri 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında dumanlar gökyüzünü kapladı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin desteğiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken,Cemevi ve Kültür Merkezi kullanılamaz hale geldi.

"KLİMADAN ÇIKTIĞI SÖYLENİYOR"

Çevre sakinlerinden Murat Yüreğir, "Büyük ihtimalle klimadan çıktığı söyleniyor bilmiyoruz. Benim arabam buradaydı onu çekmeye geldim, ama çekemedim. Söndürdüler şükürler olsun. Zayiat yok, ölü de yok, sevindik. Hem İtfaiyeyi engellemeyelim hem de aracımızı kurtaralım diye geldim, çünkü yoğun bir duman vardı "şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel: En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldığımız belediyeler
İstanbul'da Ferrari yolda kaldı, çevredekiler yardıma koştu: Dört kişi lüks otomobili böyle itti
Yabancı uyruklu şahıstan genç kıza sokak ortasında taciz: O anları kayda aldı

İstanbul Haberleri Haberleri