Küçükçekmece’de akrabalar arasında kız meselesi kavgası: 10 kişi yaralandı

Küçükçekmece’de akraba olan iki aile arasında kız meselesi nedeniyle kavga çıktı. Yaşanan olay kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Küçükçekmece’de akraba olan iki aile arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Olay, 15.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Kule Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 2 otomobil ile kahvehaneye gelen grupla, akrabaları oldukları öğrenilen diğer grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kız meselesi nedeniyle başlayan kavgada 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Polis ekipleri inceleme başlattı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken polis olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı sırada olay yerine gelen akrabalar arasında tekrar tartışma çıktı. Tartışma polisin müdahale etmesiyle son buldu. Yaşananları anlatan Hasan Aksoy, "Okulun önünden bu tarafa geldiler, burada ateş ettiler. İçeri girdikten sonra ne olduysa kıyamet orada koptu. Arabadan odun çıkarmışlar birbirlerinin kafalarına vurmuşlar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri