Kenan Balcı: 15 Temmuz'u asla unutmayacağız

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri'nde 5 gün boyun balık ekmek ve içecek ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri'nde 5 gün boyun balık ekmek ve içecek ikramında bulunuldu. Yüzlerce kişiyi ağırladıklarını belirten Kenan Balcı, “Bizim yaptığımız devede kulak. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Unutturmayacağız” dedi

15 Temmuz 2016 gecesi darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan tesislerinde Kur'an-ı Kerim okundu. 'Allah bir daha 15 Temmuz yaşatmasın' diyen kurucusu Kenan Balcı, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle 5 gün boyunca ücretsiz balık ekmek ikramında bulundu. 5 gün boyunca yüzlerce kişiye ikramda bulunan müzenin sahibi Kenan Balcı, 15 Temmuz günü hayatlarını feda eden şehitlere rahmet diledi. Gazilerimizi de şükranla anan Balcı, “Bizim yaptığımız devede kulak. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Unutturmayacağız” ifadedlerini kullandı.

5 gün boyunca ikram

Şehitlerimizizin bu ülke için canlarını feda ettiğini dile getiren Kenan Balcı, “Gazilerimizin sağlıklarından oldular bu vatan için. 15 Temmuz'u unutmayalım. 15 Temmuz'u unutmamak için, 15 Temmuz'da başlayan ve 19 Temmuz akşamına kadar balık ekmek ve meyve suyu ikramında bulunduk. Biriz, bütünüz Türkiye'yiz. Allah 15 Temmuzları bir daha Türk halkına yaşatmasın” dedi. İstanbuol çevre illerinden çok sayıda kişinin gelerek bu anlamlı ikrama icabet ettiğini ifade eden Balcı, “Amacımız 15 Temmuz'un unutulmamasını sağlamak. Bir nebze de olsa bu kahramanlık destanına destek olmak” açıklamasını yaptı.

Büyük hayırseverlik

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Balıkçı Kenan Balcı'nın misafiri olan Bayram Kızılboğa ise “Tarih boyunca Çanakkale'de, Malazgirt'te olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi 15 Temmuz'da da gösterdik. Bu vesile ile hayırsever Kenan Bey, balıkçı tesislerinde her zaman olduğu gibi, 15 Temmuz şehitlerimizin ruhları için, bayrağımız için, vatanımızın bir ve beraber olması için, balık ekmek ikramında bulundu. Gerçekte bu Türkiye'de benzeri görülmemiş bir hayırseverlik örneğidir" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fatih'te sıcak havayı fırsat bilenler sahillere akın etti, yunuslar da o anlara eşlik etti
Şanlıurfa'da anma gerginliği: Polis barikat kurdu
Bakanlık'tan iki işçiyle ilgili 'mobbing' iddialarına ilişkin açıklama: 'Müfettiş görevlendirildi'

İstanbul Haberleri Haberleri