Kartal’ın Geleceği mahalle sakinlerinin elinde

Kartal Belediyesi’nin, 2024-2029 Stratejik Plan çerçevesinde Kartal’ın 20 mahallesinde gerçekleştirdiği ‘Mahallemi Dinliyorum- Komşu Buluşmaları’nın sonuncusu Atalar Mahallesi’nde yapıldı.

Etkinliğin dikkat çeken unsurlarından biri, vatandaşların sorularını iletmeden önce, büyük bir ekranda paylaşılan QR kod ile Kartal Belediyesi’nin hizmetlerine dair kısa bir ankete katılmaları oldu. Etüd Proje Müdürü Umut Veli Develi’nin yönettiği oturumda, bu dijital anket ile belediye hizmetlerinin değerlendirilmesi amaçlandı.

Mahalle sakinleri, anketin ardından mikrofonu devralarak Başkan Gökhan Yüksel’e doğrudan sorularını iletme fırsatı buldu. Her yaştan ve farklı kesimlerden mahalleliler, görüşlerini özgürce dile getirirken, Başkan Yüksel de yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşların sorularını dinleyen Yüksel, sorulara detaylı yanıtlar vererek halkı bilgilendirdi.

Başkan Gökhan Yüksel, mahallelinin taleplerini dikkatle dinlerken, toplantının kayıt altına alınması ise ilerleyen süreçte dile getirilen öneri ve sorunların çözümünde etkin bir yol haritası oluşturulmasına katkı sağlayacak. Kartal Belediyesi’nin mahalle halkıyla birebir temas kurduğu bu toplantılar, şeffaf belediyecilik anlayışının güçlü bir örneği olarak öne çıkarken, vatandaşların da yerel yönetime katılımını artırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MEB okullardaki temizlik sorununu kabul etmedi, suçu belediyelerde aradı: 'Algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor'
Teknofest Adana ne zaman? Teknofest'e nasıl kayıt yapılır? 2024 TEKNOFEST Adana tarihi ve merak edilenler

İstanbul Haberleri Haberleri