Kartal’da Milli maç coşkusu!

Kartal Belediyesi tarafından ilçede kurulan dev ekranlardan binlerce kişi Türkiye-Çekya maçını takip etti. Galibiyetin ardından vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Almanya’da oynanan Euro 2024 grup maçlarında ter döken A Milli Futbol Takımın Çekya futbol takımı ile karşılaştığı maç, Kartal Belediyesi tarafından canlı yayınlandı. Türkiye’nin 2-1 kazanarak 16 takım arasında adını yazdırdığı maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından şenlik alanına dönen meydanda görülmeye değer bir sevinç yaşandı.

Kartallı vatandaşlar, Türk Milli Futbol Takımı’nın UEFA EURO 2024’teki Çekya ile oynadığı son grup maçını, Kartal Meydanı’na kurulan dev ekrandan takip etti.

Binlerce Kartallı’nın milli maç heyecanına ortak olduğu karşılaşma öncesi ise Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından aynı alanda 3x3 basket, ayak tenisi ve langırt turnuvaları düzenlendi.

Dereceye girenler, A Milli takım forması ile ödüllendirildi. Yılın en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Euro 2024 Futbol Turnuvası’na katılan A Milli Takım’ın Çekya ile oynayacağın maçın canlı yayını için Kartal Meydanı’na dev ekran, ses sistemi ve sandalyeler kuruldu.

Patlamış mısır ikramı da yapılan yayın sırasında meydanı dolduran binlerce Kartallı, deyim yerindeyse hop oturup hop kalktı.

Heyecanlı anlara sahne olan maçı binlerce Kartallı ile birlikte izleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları coşkuya ortak oldu.

Özellikle gol pozisyonlarında müthiş heyecanın yaşandığı maç yayını Türkiye’nin galibiyetiyle sonuçlanan 2-1’lik skorun ardından sona ererken bitiş düdüğünün çalması ile Kartal Meydan dev bir şenlik alanına döndü.

Hep birlikte galibiyet sevincini yaşayan Kartallılar, son 16 takım arasında katılan A Milli Takımın başarısını kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

BEDAŞ duyurdu: 28 Haziran 2024 İstanbul Elektrik Kesintisi (GÜNCEL) 17 ilçede saatler süren kesintiler olacak!
Metrobüs durağında uyuşturucu hazırlarken görüntülendi: Yapılan operasyonla yakalandı
MHP'li Yalçın'dan Ülkü Ocakları savunması: 'Siyasi hadiseler bahane edilerek hedefe konuyor'

İstanbul Haberleri Haberleri