Kartal'da komşular buluşacak

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğündeki Kartal Belediyesi, 2024-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında, vatandaşları da sürece dâhil etmek amacıyla 'Mahallemi Dinliyorum' toplantılarının 2’incisini, ‘Komşu Buluşmaları’ adıyla düzenliyor.

BARIŞ ÖNAL- Geçtiğimiz dönem ilkini gerçekleştirdiği ‘Mahallemi Dinliyorum’ buluşmaları ile birçok belediyeye öncülük eden Kartal Belediyesi; 5 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan Komşu Buluşmaları’nı, Kartal’ın 20 mahallesinde düzenleyecek. Toplantılar neticesinde elde edilen veriler değerlendirilecek, bütçelendirilecek ve stratejik plana dâhil edilecek. Kartal Belediyesi; Başkan Gökhan Yüksel yönetiminde ilkini 2019 senesinde başlattığı ve 2020-2024 yılı stratejik plan çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği 'Mahallemi Dinliyorum' buluşmalarına yeni döneminde de devam ediyor. 5 yılda bir hazırlanan ve kentin yönetimine dair yol haritalarının oluşturulduğu ‘Stratejik Plan’ çalışmalarını vatandaşların görüş ve önerilerine açan, bu yönüyle de sayısız belediyeye öncülük eden Kartal Belediyesi, ilçenin geleceğini yine halkla birlikte belirleyecek.

Sorunların çözümü hedefleniyor

Kartal’ın tüm mahalleleri tamamlanıncaya kadar devam edecek olan Komşu Buluşmaları’ndan elde edilen geri bildirimler; raporlanarak Kartal Belediyesi'nin 2024-2029 stratejik planının oluşturulmasında kullanılacak. 'Mahallemi Dinliyorum' buluşmalarıyla, özellikle mahallelerin ortak sorunlarının tespit edilmesi ve bu sorunların çözümüne odaklanılması hedefleniyor. Mahallemi Dinliyorum toplantılarının ilki, 5 Ağustos Pazartesi günü; Topselvi, Yalı ve Yunus Mahalle halkının katılımıyla, geçtiğimiz dönem büyük bir törenle açılışı yapılarak mahalle halkının hizmetine sunulan Yalı Yunus Topselvi Kültür Merkezi önünde, saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’a yapılacak olan hizmet ve yatırımların planlama sürecine vatandaşların katkı sunmaları amacıyla düzenledikleri Komşu Buluşmalarına tüm Kartallılar’ı davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kozan'da anız yangını ormana sıçradı: Çok sayıda ekip sevk edildi
Hafif ticari araçlar kazaya karıştı: Sürücünün duran kalbi yeniden çalıştırıldı
Zonguldak'ta 12 kaçak ocak kapatıldı: 10'u patlayıcı madde ile imha edildi, 2'si mühürlendi

İstanbul Haberleri Haberleri